Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem vagy nem?
Szeretem, most érzem, hogy elveszíthetem, de amúgy taszítom magamtól. Pár napig nem éreztem, hogy szeretném, ezt meg is mondtam Neki, erre elvitt karácsonyi vásárba, ahol végig telefonálta az egészet, megmondtam Neki, hogy nekünk nem lehet közös jövőnk, ami így is van, mert teljesen mások a céljaink, más úton járunk. Illetve állandóan veszekszünk, de elég durván (vasárnap például 3 órát fogócskáztunk, amíg elment zuhanyozni, addig én elmentem sétálni telefon nélkül, ő utána jött, és amikor beléptem a lépcsőházba, akkor futottam Vele össze, utána elvette a cipőmet és kivitte a kocsiba, erre én elbújtam előle a lépcsőházban, aztán így fogócskáztunk)
Ezek a fogócskázások mondhatni rendszeresek, nem mindig a lakás a helyszín, néha a városban fogócskázunk. Ezek valójában veszekedések. És nagyon kimerítőek!
Ma elment dolgozni este 7-kor felhívtam mert aggódtam, hogy mi van Vele, erre közölte, hogy elment teniszezni majd 10-kor végez, és akkor felhív, de nem biztos, hogy haza jön... mert gondolkodnia kell, most, hogy érzem kicsit hogy elveszíthetem így előtörtek az érzéseim.
De amúgy taszítanám, tehát lehet simán bírtam volna úgy, ha én szakítok Vele és ez valóban teljesül is. De így, hogy elveszíthetem..... áwh... segítsetek!
Mit csináljak?? 10-re oda menjek a sportcsarnokhoz?
Vagy lepjem meg? Vagy ajj mit csináljak?? Már azt se tudom, hogy én mit érzek iránta! :(
Szeretem vagy nem?
Mindig akkor jön rá az ember mit veszíthet,mikor már elvesztette...
Szerintem hagyd békén,és inkább magad rakd rendbe...addig ne keresd,és ne akarj tőle semmit...
Együtt élünk.
Nem hagyhatom, hogy egy autóban aludjon kint valahol...
(meg igazából hiányzik most)
Se Vele se Nélküle... és ez kikészít!
Magam rendbe rakni, hát az elég nehéz folyamat lenne.
Ilyen se veled,se nélküle kapcsolatom volt már..aztán se veled lett belőle..
Hagyd szépen békén...Előbb inkább magad rakd rendbe,addig felesleges ilyeneken gondolkoznod..
Elmegy valami haverjához/ ismerőséhez,és ott alszik..
Most hiányzik persze,mert nincs veled,de később..
Nehéz vagy nem nehéz magad rendbe rakni,de ideje lenne hogy tisztába légy mit is akarsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!