Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi az igazság?
Csaj azt mondta a volt barátjával , 6hónapig voltak együtt és a fiú vett neki felsőt. De hogy a csaj dobta a fiút...
Meg kérdeztem a gyereket , azt mondta 3hétig voltak együtt de nem vett neki semmit. És hogy ő dobta és nem a csaj...
Csaj azt írta , miért beszéltem vele? Miért beszéltem olyan dolgokat amiket nem is kellet volna? Te is hazudtál akkor én miért mondjak igazat?
Másik fiújára azt mondta 3hónapig voltak, de csak petting volt és ő dobta a fiút.
Rá kérdeztem azt mondta a gyerek, 2hónapig voltak együtt és minden volt.
Ő vette el a lány szüzességét , de a csaj meg csalta ezért lett vége.
Találkoztam a lánnyal , ahol be vallta igen a srác szakított vele de 4hónapig voltak csak kerekített.
Másik gyerekre egyből azt vágta rá, "Biztos azt mondta hogy minden volt, hogy le feküdtünk".
Hazudik akkor is azt mondta "Amikor nem jártunk, hogy meg csókolta".
A másik barátja , akit nagyon jól ismerek azt mondta nekem hogy csak petting volt.
Mi egy évnél tartunk, nálunk is csak petting van...
ha jól veszem ki,akkor most az a kérdés,hogy együtt vagy egy infantilis nővel 1 éve és még nem dugtok.
hát ez rohadtul nem normális dolog.
egy gyenge lelkű irányítható tutyimutyi férfiak szégyene lehetsz,ha még 1 alatt sem tudtad belecsempészni a pélódat.
plusz igen magas önbizalomhiányod van,hogy egy percet is foglalkozol a nőd exeivel.
Az igazság az, hogy balek vagy.
A csaj nyilván mással dug.
Kamugép, hülye p. Normális lányt nem találsz?
Gyerekek, ne savazzatok senkit, azért mert még nem volt szex. Van fogalmatok róla, hány éves a kérdező, meg a lány?
Kérdező, soha nem vezet jóra, ha a volt kapcsolatok után nyomozol. Mi a búbánatot érdekel téged a múlt? Meg hogy melyik fél merre ferdíti azt? Mert mindenki ferdít, elhiheted.
Hány évesek vagytok?
A történtek alapján abban a korban lehettek, amikor természetes, ha 1 évig nincs szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!