Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek normális ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális ha egy férfi 25 évesen még a szüleivel lakik?

Figyelt kérdés
Ha nagyon akarna lenne pénze elköltözni, de halogatja.

2014. dec. 13. 11:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Normális. Aki ezért lenéz akárkit, az olyan ember is..
2014. dec. 13. 12:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem is olyan régen még az volt a normális, hogy három generáció élt egy házban.
2014. dec. 13. 12:03
 13/15 anonim ***** válasza:
egy újabb gondolat, egy olyan 25 éves normális, megfelelően érett férfi nem ír ilyen primitív privát üzenetet, mint amit te írtál nekem kedves Kérdező. Nem teszem közzé, mert én ennél érettebb vagyok, de szerény véleményem az, hogy ha csak biztatásért jöttél az oldalra, hogy azt olvassad mindenkitől, hogy teljesen normális, akkor rossz helyen jársz. Itt mindenki leírja a véleményét saját tapasztalataira alapozva, és számítanod kell rá, hogy érkeznek majd olyan válaszok számodra, ami nem tetszik Neked.
2014. dec. 13. 12:03
 14/15 anonim ***** válasza:

miért ne lenne ? főznek rá legalább. De azért mindig hozzá teszed a kur**váknak hogy :"de lenne pénzem elköltözni" :D

cseles gyerek

2014. dec. 13. 12:16
 15/15 anonim ***** válasza:

manapság a legtöbb pasi 25 évesen még egy gyerek.

a legtöbbjük ki se tudja mosni a gatyáját vagy egy vajas kenyéren kívül nem tud kaját se csinálni magának

2014. dec. 13. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!