Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezzem meg a barátomat? (Lent)
Napok óta ingerült velem. Jön, keres, ajándékot hoz, segít, de nagyon csúnyán beszél, és kioszt állandóan.
Szerettem volna vele tisztázni, h mi történt vele, de mindig kitér, h az ilyen témákra nincs ideje. Egyszerűen leoszt.
Nem tudom, h mit gondoljak, de azt érzem, h púp vagyok a hátán. Mondtam neki, h ha valami bántja meghallgatom szívesen, ha meg az a baj, h nem szeret, mondja meg, nincs semmi baj. (Persze, h fájna, ha vége, de jobb lenne, mint hogy folyamatosan ordibál velem.)
Mivel nem akar kettőkről beszélni, nem tudom, h hogy kérdezhetném meg, h mi a baj. Ha valaki volt hasonló helyzetben és megosztja velem, vagy tud nekem segíteni, nagyon megköszönöm.
Egy pár kérdést tennék fel neki:
- Te érzelmileg egy gyermek vagy, hogy félsz kimondani a problémákat nekem, aki előtt semmilyen titoknak nem lenne szabad lennie?
- Ha nem tudod elmondani a problémákat, akkor hogyan várhatod el, hogy veled legyek?
- Hogyan nézhetnék rád férfiként, ha ilyen vagy?
17/L
valónű agyilag még nincs azin a szinten hogy kommunikáljon a párjával vagyis nincs miről beszélni
majd ha elhagyod megered a nyelve
amúgy valószínű megcsalt és nem meri elmondani ézért szemétkedik hogy elterelje a figyelmed és ezért ad ajándékokat is büntudatból
nem egy őszinte kapcsolat az biztos még ha nem is csalt meg
:) Egy tízest dobj hozzá 1-es.
Félelmetes, de megrekedtem ebben az ügyben. Sohasem beszélt az érzéseiről, de mindig éreztem, h szeret.
Most azt látom, h ordít, ingerült... És bármit mondok a "nem azért jöttem, h megint nyaggass" téma van.
Már nagyon régóta türelemmel vagyok vele. Megmondtam neki, h szeretem, és legyünk egymással őszinték.... ordítva kérdezte, h "befejezted?"
Passz.
Mindig is voltak kitörései, de kb két hónapja ilyen a helyzet. Nem egész nap, mert sokszor kedves, aztán eltelik félóra, és rá sem ismerek.
Úgy döntöttem, h megvárom, ha megint ordít, akkor kérdezek rá a dolgokra... ha nem válaszol, ott helyben szakítok.. bármi is az ok.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!