Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jo ajándék a paromnak? (lent)
Figyelt kérdés
Egy közös kepet kapna, ami egy keretben van. A keretet meg egy maci fogja es ra van irva a datumunk es hogy szeretlek.
Velemeny?
Örülne neki?
Azt mondta, hogy mindennek örülni fog.. De hat azert nemtudom.
2014. dec. 7. 15:45
2/8 A kérdező kommentje:
Fiúról lenne szo..
2014. dec. 7. 15:47
3/8 anonim válasza:
Ha fiatalok vagytok akkor rendben van, ha idősebbek akkor a medvét hanyagolhatod, elég a kép, de egy elegánsabb vagy szépen festett keretben
4/8 anonim válasza:
Én tuti nem lennék feldobva, nem mintha bármi nagy dolgot is várnék.
Vegyél egy szexi ruhát és abban legyél, jobban feldobna :-)
5/8 anonim válasza:
Én lányként nem örülnék neki, szerintem egy fiú meg pláne nem, legalábbis a medvés keret miatt elég giccses és nyálas ajándék lenne, olyan 13-14 éves lányoknak való.
Amúgy akkor már bőven elég szerintem inkább valami minőségibb és "férfiasabb" képkeret kép nélkül, ő pedig majd eldönti, milyen képet szeretne kitenni bele, vagy együtt kiválasztotok egyet a közös képeitekből.
6/8 anonim válasza:
inkább a közös képeteket vasaltassad rá egy párnára!
7/8 anonim válasza:
Én a huszonéveimben járó férfi vagyok, de egy aranyos ajándéknak gondolnám, és nagyon örülnék neki, ha a párom ilyen formában fejezné ki, hogy szeret. Szerintem kedves ajándék, nem is félnék kirakni sem, mert Tőle van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!