Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már ilyen valakinél?
attól függ milyen a kosár... ha fonott akkor simán, ha más fajta akkor kizárt... szeretem a fagyit is, a puncs a kedvencem.
2014. dec. 4. 01:22
Nem, nem volt ilyen. Nem is kezdenék a fiú pajtásaimmal, számomra ez abszurd. Ha vonzódok valami hímhez, azzal nem barátkozok elsősorban. Annak mi értelme?
2014. dec. 4. 01:25
mi az, hogy 'valami hímhez'?? kapj a fejedhez ember...
2014. dec. 4. 01:26
Nem igazán értem miért vetted degradálónak, csak azt akartam vele hangsúlyozni fogalmi ütköztetésként, hogy a fiúbarátokban nem látom a férfit, mert emberileg van meg a közös hang... viszont más esetben a férfi az hím.... de mindegy, ha nem érted akkor meg pláne az.
2014. dec. 4. 01:39
5/11 A kérdező kommentje:
Egyfelől én se értem alapvetően, hogy a barátságból miért ne lehetne szerelem, másfelől pedig itt olyan esetekre is gondolok, amikor az udvarló fiú pont a fent felvázolt ok miatt került a barátzónába, akár a többedik randi után.
# 4 nem állatok vagyunk, azért degradáló
nem tudom, mit nem értesz
2014. dec. 4. 02:58
Ilyen értelemben meg az állat szó degradáló, már nem azért de az állatok ezerszer különbek az embereknél... nem teszik tönkre a világot, nem szennyezik el a Földet, nem teszik lakhatatlanná, nem zsigerelik ki egymást halomra és még sorolhatnánk... nincs bennük annyi beteg agyszülemény, mint az emberben. -csak azért mert nincs ájfonjuk, meg nem az fb-n lógnak, hanem mennek az ösztöneik után nem kéne degradálni őket. Az állatok sokkal különbek sokszor, mint az emberek... és bármennyire is fáj, nem szabad elfelejteni, hogy az emberek nem csupán a mesterséges művi környezet részei hanem a természetinek is... szóval végső soron simán mondhatom, hogy hím. Nem tudom mit egózol... pont ez a baj az emberekkel a legtöbb esetben...
2014. dec. 4. 09:55
Kérdező mások vagyunk... nálam semmilyen esetben sem alakult ki barátságból szerelem, nekem ezek nagyon különálló dolgok a fejemben.
És úgy gondolom, ha barátságzónába tettél valakit, mert az adott pillanatban más volt a vágyad, akkor a plusz személy nem lehetett még sem annyira érdekes... mert különben akkor fogod magad és teszel érte, hogy vele legyél. Az meg szerintem nem szerelem, hogy egyik pillanatban ezt, aztán meg azt szeretem.... ez nálam inkább arra utal, hogy most nem tetszik, hogy nincs senkid és a talomba tett embert most elő lehet venni... na már most nálam ez a fajta megközelítés nem játszik, mert nem tartom valami egyenes dolognak és mert nem szeretem a fél megoldásokat sem, hanem csak azt az utat, ahol tényleg stimmelnek a dolgok.
2014. dec. 4. 10:03
# 7 a faszijaidnak is meg szoktad mondani, hogy többre tartod az állatokat, mint őket? vagy olyankor hanyagolod a hülyeségeidet?
2014. dec. 4. 13:37
Látom nem sikrült kihámozni a lényeget és egyből személyeskedésbe kezdesz.... egyébként meg butaság.. Kompletten tisztelem az élővilágot, aminek mi is a részei vagyunk, szóval nem túlkomplikált levonni a konzekvenciát.
2014. dec. 4. 15:39
Kapcsolódó kérdések: