Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mercy1994 kérdése:
Barátság? Barátság extrákkal? Vagy esetleg több csak nem meri bevalani? SEGÍTSETEK
Figyelt kérdés
Van egy srác akit az unoka tesom által ismertem meg. ÉN nekem bejött és unoka tesom össze akart minket hozni de a srác elkezdte neki nem kell kapcsolat aztán elkezdtünk beszélgetni és haverok lettünk. kb minden nap irogatunk hol ő hol én kerestem de nem taliztunk 1x sem, aztáán unoka tesom ballagásán taliztunk előszőr és ott cicázott velem, simogatott,maszirozott,az ölembe ült aztán utána már valahogy elkezdte hogy ő nem irt csak én irtam neki ő nem hivott mindig én könyörögtem talizunk és ő közbe azt mondogatta nem tudja mit akar, de közbe volt 2-3 napokat lent voltam nála,ismert a családja engedte hogy hozzá bujak, aztán a környezetünk bekavart és mi össze vesztünk és 1 hónapig nem is beszéltünk aztán 1 hónap után ő keresett engem, utána taliztunk és a 2.-alkalomal le is feküdtünk.(nekem ő volt az első) azota szorosabb a kötelék de miután lefeküdtünk megkérdeztem akkor most mi együtt vagyunk erre azt mondta nem tudja nincs tisztába az érzéseivel..aztán elejtett egy mondatot hogy barátság extrával....azota is minden nap ir beszélünk érdeklődik felőlem de csak ha szex van akkor smárolunk egyébként arcra puszival köszön. nem értem mit gondolhat. Én fülig szerelmes vagyok belé...20/L2014. dec. 3. 16:51
1/1 To7ka válasza:
Jaj de szörnyű ezt olvasni is. 20 évesen.. De persze bocsi, nem kritizállak. Ellenben gondold át értelmesen. Ő egy pasi, és kap tőled szexet kötöttségek nélkül. Ez számára tökéletes. Igen, barátság extrákkal. Vagy csak kihasznál. Amelyik jobban tetszik. Addig nemigen kéne ágybabújni egy sráccal amíg nem tisztázódik a részéről, Te meg fülig szerelmes vagy:) Praktikusabb. Ebből alig lehet jól kijönni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!