Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra lehetne barátság kis extrával?
Sziasztok
Ez elég bonyolult és idegtépő történet lesz.
Meg ismerkedtem egy aranyos , kedves , gyönyörű csajjal.
Egész nap együtt lógtunk " Neki nem kell kapcsolat " elején már el is mondta.
Mondom magamba okés " De úgyis az enyém lesz".
Telt az idő én már egyre többet kezdtem érezni.
Ezt közöltem is vele, de neki akkor sem keletem.
Hatalmas vonzalmat éreztem "Az elérhetetlen mindig vonzóbb".
Férfi méltóságom tiporta a csaj semmi sexuális közeledés sem volt. De ahogy telt az idő egyre többet engedett. Sokat dicsérgetem a fenekét , később már bugyi és nadrág nélkül feküdt mellettem. Simogattuk egymást "Ő már markolta én meg simogattam a pináját" ruhán keresztül engedte csak. Folyton az járt a fejembe " nem vagyok jó neki egy párkapcsolatra?". Idővel persze össze jöttünk jártunk. Itt már ruhán keresztül is meg merte fogni. Én ki nyaltam , simogattam neki, ujjaztam. Később én szakítottam vele " át csapot az egész érzés! Csak egy nagyon jó lány barátként tekintetem rá". Melltartó még mindig nem került le róla. Sokat kell még dicsérgetnem azokat a ciciket de meg lesz:).
Meg egyeztünk abba " Csók, mozi, petting maradhat". Én és ő is szeretünk csókolózni. Nagyon el térő a gondolkodásunk / ellentétek vagyunk. De mégis nagyon vonzódunk egymáshoz. sexuálisan nagyon zárt személyiség de idővel egyre többet enged. Most hétvégére egy anál lett meg beszélve reméljük össze jön. Egyik barátjának sem engedte meg hogy rá élvezzen. Nos nekem engedi egyedül cici és arc tabu. Most úgy vagyunk hogy 1héten egyszer max. kétszer találkozhatunk. Szeretet hiányos szerintem a csaj. Én tudnák tőle szabadulni de ő tőlem nem. Van egy másik csaj aki nagyon tetszik nekem. Írt egy csaj ilyet " Jaj de be vagyok nedvesedve stb...". Pettinges csaj látta és folyton ezt hozza fel" jaj de be vagyok nedvesedve" Kérdeztem féltékeny e mondta " Nem, de ő jobb csaj mint én?". Én úgy érzem folytatható addig amíg egyikünk nem akar többet a másiktól. Ha össze jönnék valakivel , vele abba maradna minden sexuális közeledés. Mert az szemétség lenne.
Ő nagyon akarja hogy legalább barátok maradjunk meg.
Félek attól hogy bele szeretek megint. Ti bele mennétek egy ilyen kapcsolatba? Valakinek vannak tapasztalatai?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!