Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy a távolság! Ti kibirnátok ezt?
Figyelt kérdés
Én és a barátom között 200km a távolság,én Szerbiában ő pedig Magyarországon lakik... Nagyon nehéz nélküle megmaradni,állandóan hiányzik,csak ő jár a fejembe,és én is az ő fejében,látom mikor rám néz látom a szemébe az őszinteséget és annyira megbizok benne,meg ő is bennem..Annyira jó ember..Ez annyira igaz szerelem és kitartóak vagyunk..Találkoztunk már 2x és itt is aludt nálam.. Arra vagyok kiváncsi hogy ti várnátok e az igaz szerelemre? Várnátok e igy ahogy mi várunk? Én 17 ő 20 .. Havonta 1x látom.. Skypon tartsuk a kapcsolatot napi 6-7 óra skyp..2014. dec. 1. 23:46
21/23 anonim válasza:
Nézz mélyen a szívedbe gondolj arra hogy tudnál-e nélküle élni, ha azt érzed hogy megszakad a szíved nélküle és mindegy milyen áron de vele leszel akkor várj rá, ha úgy érzed hogy jobb lenne nélküle akkor neki is jobb ha feladod és elhagyod őt!
22/23 A kérdező kommentje:
Nem nem tudnám leélni nélküle az életem! Biztos vagyok az érzéseimben szeretem őt,de valami elnyomja az érzéseimet szerintem a sok fájdalom a hiánya..Igen megszakad a szivem ha csak a kapcsolat végére gondolok,hogy többé nem láthatom..
2015. jan. 22. 00:46
23/23 anonim válasza:
a jó dolgokért sokszor szenvedni kell lehet azért kell most kicsit szenvedni hogy később megbecsüljétek egymást, ez a rossz érzés csak a hiánya miatt van és hidd el ő is ugyanúgy szenved csak ő a férfi és erősnek kell maradnia hogy ezzel is erőt adjon a párjának, ha nem tudnál nélküle élni akkor ne is gondolkodj szakításon , várnod kell rá és neki is rád és ha kitartotok akkor nagyon boldogok lehettek együtt!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!