Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy a távolság! Ti kibirnátok ezt?
Nálunk 700 km...Vagyis asszem, csak volt. Nagyon úgy fest, hogy vége.
És ha tényleg vége... Én többet nem vállalok be ilyet.
Igen. Vagyis, én nem tudom, hogy kibírnám-e, de úgy fest, a te esetedben érdemes. Nézz magadba!
"Igen persze ! Nélküle annyira sötét lenne az életem,annyira lelket öntünk egymásba,annyira egyek vagyunk,nekem ő a másik felem meg neki is én..Annyira mesébe illő a szerelmünk,hihetetlen miket meg nem teszünk egymásért..Mindig felvidit,ha valami baj van rögtön észre vesszük egymáson és megbeszéljük soha nincs vita..Engem választ meg én is őt a társaság helyett..Nem vagyunk bulizós fajták ezért hétvégén diszkó helyett is egymással beszélgetünk... Annyira szép és jó a kapcsolatunk :) Szeptember elején össze szeretnénk költözni,mert mi már nagyon nehezen birjuk ki egymás nélkül de erősek vagyunk,és minden akadályt leküzdünk :)"
Ezt még te írtad. Ez nem jó válasznak? Nekem, mint kívülállónak egyértelmű, hogy várnotok kell egymásra, az alapján, ahogy róla írsz. Szerelmi tanácsadásnak mindig az alapján mondok valami okosságot, hogy a felek hogyan beszélnek egymásról, illetve ha a valóságban kérik a tanácsot, akkor az arcjátékot is meg tudom nézni, a szemeket, amik szintén rengeteget elárulnak.
Na meg 6-7 óra skype, és nem fogytok ki a témákból? Ne engedd el! Tudom, hogy nehéz, de ne hagyd menni, kérlek.
19/L
figyelj az én barátnőm 250kmre lakik, ha autoval megyek csak 220kb, a lényeg a lényeg h ő Szlovákiaba lakik a duna mellett, lassan 4 hónapja beszélgetünk és kb 2hónapja h szeretjük egymást, persze mi töbször talizunk, meg aludtam is nála, de igen ki lehet birni, mi is skypolunk nem h 8 órákat akár 10et is :)
és mondjuk ez is rengeteget segít, szóval érdemes a nagy szerelemre várni, persze ahoz mind2-nek akarni kell :)
sok sikert és kitartást :) 21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!