Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manó11 kérdése:
Húgomnak nagyon nincs szerencséje a fiúkkal! 31 éves lesz jövőre. Mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
Húgom,szerelem,szerencsétlen2014. dec. 1. 18:31
12/17 anonim válasza:
Semmit nem kell tenni, vagy lesz valakije, vagy nem, mindkettő normális dolog.
13/17 anonim válasza:
Mindent a maga idejében! Most nem tudja ezt létrehozni az életében.
Majd talán később rájön, hogy most mi volt a probléma, de az már akkor lesz, és az elmúlt időt nem lehet visszahozni.
14/17 anonim válasza:
"25 éves vagyok, 10ből 9 férfinak tetszem" Fogadok, neked meg pont az a maradék 1 kéne, eltaláltam? :D
15/17 anonim válasza:
14-es: nem feltétlen. Még olyan férfival sem találkoztam, aki nekem "kellett" volna, de én neki nem. Szóval nem ezzel van a baj.
16/17 anonim válasza:
24 éves nőként nekem sincs szerencsém, mert szerintem az a megfelelő pár számomra, aki nekem úgy jó ahogy van, vagyis semmit de semmit az ég világon nem akarok benne, rajta vagy az életében megváltoztatni ahhoz hogy számomra tökéletes legyen úgy ahogy van a hibáival együtt. Viszont eddig egy ilyen pasival találkoztam, aki már nem kedvel úgy mint rég, és korábban csak olyanok voltak körülöttem akikben vmit meg akartam változtatni hogy nekem megfeleljenek. Nem látok rá sok esélyt hogy lesz mégegy ilyen pasi, és lehet h majd el kell fogadnom valakit úgy hogy minden nap megbánom, mert bennem lesz a késztetés h a magam képére formáljam, lehet a húgodnak is azt kéne, elfogadni és megpróbálni átformálni vkit lehet menne, ha nem meg max volt egy kalandja. Az más kérdés h erre még én sem vagyok képes, mert várom a csodát, de 31 évesen már már elgondolkoznék h mi lenne a kifizetődőbb.
17/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. én már nem szólok bele,azt csinál amit akar. ne szólj,szám nem fáj fejem
2014. dec. 1. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!