Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek az ilyesféle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az ilyesféle párkapcsolatokról?

Figyelt kérdés

Már oviban is sokat lógtunk együtt aztán általános iskolás éveinket külön töltöttük. Pár éve együtt buszoztunk, de hát 8 év után meg se ismertük egymást. Mégis vágytunk egymásra csak mind a ketten féltünk a másikhoz közeledni. Aztán jött a középiskola. Más városban töltjük a középiskolás éveinket. Végül facebookon egy ovis kép alapján találtam rá és akkor nekem összeállt a kép. Igen ő az. Akire 5 éve vágytam, akit a buszon alig nem mertem megszólítani. Elkezdtünk újra beszélgetni. Eleinte nem voltunk jóban, sőt kicsit utáltuk a másikat amiért elfelejtette személyünket. Aztán az őszi szünetbe megszerveztünk egy találkát. Jól is alakult, sőt túl jól. Én egyből beleszerettem (mint utólag kiderült ő is). Egyre kedvesebbek lettünk a másikkal. Még egyszer találkoztunk a szünetben, de csak mint két barát. Aztán mivel ő kollégiumos én pedig bejárós és két külön egymástól messze lévő városba járunk ezért csak hétvégéken tudtunk találkozni. Mivel ő mindig mondta, hogy csak barát ezért magamban tartottam érzéseim és ő is, de egyszer úgy a 5.-6. találka után elmondta mit érez és én is. Még találkoztunk párat mire végül is döntöttünk: kellünk egymásnak. Szépen össze is jöttünk, a románc azóta is tart (3 hét). Jól kijövünk egymással, még egyszer sem veszekedtünk (kivéve mikor mondom neki, hogy milyen csinos és ő mondja nem is én meg bizonygatom kicsit), mindig megbeszélünk mindent ha valami gond van, őszinték vagyunk egymáshoz. Igaz mindössze 8,5 kilométerre lakik tőlem, de mivel kollégiumos ezért csak hétvégéken találkozunk. Most hétvégén kétszer is tudtunk. Pénteken és szombaton. Szombaton az édesanyja meghívása által vacsizni is elvittek. Jól kijövünk egymás családjával. Van egy bátyja és vele is jól kijövök na pedig ez nagy szó. Szerintetek így, hogy hetenként körülbelül egyszer, néha kétszer tudunk találkozni szünetekben pedig többször, és minden nap felhívom mivel nem tud netezni koleszban fog működni ez a kapcsolat? Én úgy érzem igen, csak kíváncsi voltam hátha van még valaki akinek volt ilyesféle kapcsolata. Az nyugodtan leírhatja a véleményét.

16/F

2014. nov. 30. 18:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Ha megbíztok egymásban akkor igen! Ha pedig valamin osszebalheztok beszeljetek meg :)
2014. nov. 30. 18:21
 2/20 anonim ***** válasza:
60%

Ha továbbtanultok, azt már egy helyen tegyétek lehetőség szerint. De odáig eljutni sem lesz egyszerű együtt. Persze, hogy nem veszekedtek, hiszen nem is találkoztok, ebből ne vonj le messzemenő következtetéseket.

Nagy kitartás kell majd. Nyilván most még nagy a szerelem, stb. Talán eljuttok majd egyetemig. De ha ott sem sikerül egy helyre kerülni, akkor garantált a szakítás. Még 4-5 évet ki kellene bírni annyi új inger és lehetőség között, amit el sem tudsz képzelni. Szinte lehetetlen.

2014. nov. 30. 18:22
 3/20 A kérdező kommentje:
Én teljességgel megbízom benne és ő is. Veszekedés nem hiszem, hogy nagyon lesz. Mindketten hűségesek vagyunk. Őszintén nagyon örülök, hogy ő egy ilyen lány és együtt vagyunk.:)
2014. nov. 30. 18:22
 4/20 anonim ***** válasza:

Hát a nő az egy szeszélyes állat, ha nem

teljesitesz, dobni fog. Sajnos a távolság miatt hiány érzete támadhat. De talán ha nagyon szeret akkdor mükődhet.

2014. nov. 30. 18:23
 5/20 A kérdező kommentje:
Nem minden nő szeszélyes és legfőképp nem állat.:)
2014. nov. 30. 18:24
 6/20 anonim ***** válasza:

Még egy dolog, ami egyetemi távkapcsolat ellen szól: ha mégsem tudtok együtt élni, akkor elpazaroltátok a legjobb 5 éveteket ismerkedés szempontjából.

Mielőtt tiltakozol, simán előfordulhat, hogy a heti pár órát nagy boldogságban eltöltő pár amikor együttélésre kerül a sor, nem képesek elviselni egymást. Egész más egy-két napig együtt lenni, mint megélni a hétköznapokat. Hiába ellenkezel, ez így van. Van nem kis esély arra, hogy szakítás lesz a vége.

2014. nov. 30. 18:28
 7/20 anonim ***** válasza:
Dehogy nem:)
 8/20 A kérdező kommentje:
Egyikünk se dédelget egyetemes álmokat.:)
 9/20 anonim ***** válasza:

16 évesen nehogy már jobban tudd, hogy a nők szeszélyesek e vagy sem :D

Btw én szurkolok nektek, de ahogy előttem is leírták, ja működhet, de nem biztos, hogy hosszabb távon is menni fog

2014. nov. 30. 18:35
 10/20 A kérdező kommentje:
jó részben igazad van mert van sok olyan nő, de szerencsémre ő nem olyan.
2014. nov. 30. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!