Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az olyan párkapcsolatokról, amikor napokig nem jelentkeznek a felek, nem keresik egymást? Elfogadhatónak tartjátok? Kort és nemet is kérek
Ha ez mindkét félnek megfelel, akkor miért ne történhetne ilyen?
Ennyi a lényeg :)
Nah utolsó! Pont ezt a magyarázatot nem értem :D
Mi az, hogy nem történnek fontos dolgok a másikkal? Mi számít fontosnak.
Én például még arra is kíváncsi vagyok, hogy hogy aludt a párom, mit ebédelt, hogy érzi magát. Lehet én vagyok a hülye, de nekem ez alap dolog.
Hát látod, engem meg ezek nem izgatnak. Ha mellette ébredek, akkor érdekel, hogy aludt, amúgy nem szokott eszembe jutni.
Ez abszolút egyén,és -kapcsolatfüggő dolog.Hiszen van,aki igényli a napi szintű kapcsolattartást,és van,aki tart egy kis távolságot,mert úgy érzi jól magát.Fontos,hogy találkozzanak a két fél igényei.
Egyébként én az előbbit preferálom,elég ragaszkodó típus vagyok,és nagyon tud hiányozni az,akit szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!