Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy ilyen lanyrol?
Figyelt kérdés
Csendesebb, visszahuzodobb lany. Tarsasagban inkabb hatterbe van, elmondasa szerint baratsagos, imad nevetni es enni, de ismertebb tarsasagban felszabadultabb. Osszebujos estek, kozos meccs nezesek, vacsi fozes, szeretetehes, aki inkabb ad, mint kap.2014. nov. 29. 20:16
21/28 anonim válasza:
Akkor még jó alakod van, legalább is szerintem.
Bár mellettem azért már vicces lenne a magam 196 centijével... :D
22/28 A kérdező kommentje:
Vicces lenne :)
2014. nov. 29. 21:08
23/28 anonim válasza:
Egyszer jártam egy nálad is alacsonyabb lánnyal, a mellemig ért éppen...
Komikus volt, hogy amikor meg akartam csókolni akkor felemeltem mindig...
:)
24/28 anonim válasza:
Van kedved beszélgetni?
Csak beszélgetni.
25/28 A kérdező kommentje:
A magassag nem szamit, persze esztetikailag kicsit erdekes :)
2014. nov. 29. 21:17
26/28 A kérdező kommentje:
Beszelgetni lehet.
2014. nov. 29. 21:18
27/28 anonim válasza:
Akkor írok privátban, úgy könnyebb.
28/28 anonim válasza:
Örülnék egy ilyen lánynak. Nekem is az a bajom, hogy kishitű vagyok.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!