Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy ilyen lanyrol?
Figyelt kérdés
Csendesebb, visszahuzodobb lany. Tarsasagban inkabb hatterbe van, elmondasa szerint baratsagos, imad nevetni es enni, de ismertebb tarsasagban felszabadultabb. Osszebujos estek, kozos meccs nezesek, vacsi fozes, szeretetehes, aki inkabb ad, mint kap.2014. nov. 29. 20:16
12/28 anonim válasza:
Hasonló vagyok én is fiúban, bár nálam nem nagyon van meg a szeretetéhség.
egyébként gondom éppen nincs vele, de nem tudom, hogy két ilyen ember ki tudna-e jönni egymással.
13/28 A kérdező kommentje:
Kedves nem tudom hanyadik kerdezo. Vannak meg szuz lanyok
2014. nov. 29. 20:28
14/28 anonim válasza:
Szívesen megismerkednék vele. :)
15/28 anonim válasza:
Leszel a feleségem?? :DD
"szeret enni" kicsit gyanús hogya súlyod 100kg fölött van :D
16/28 A kérdező kommentje:
Cafolok, 54 kg vagyok:)
2014. nov. 29. 20:52
17/28 anonim válasza:
70 kiló vagyok és rengeteget eszek, szóval nem biztos, hogy a kérdező kövér. Saját tapasztalatból mondom, hogy két embernyi adagot eszek ha jóllakásig ehetek, de mégis sokan kákabelűnek tartanak.
De csak amíg nem látnak enni :D
23F
18/28 A kérdező kommentje:
Edzessel lemegy a felesleg
2014. nov. 29. 20:56
19/28 anonim válasza:
Milyen magas vagy?
Mert ha nem vagy mélynövésű, akkor azon az 54 kilón nincs semmi felesleg...
Az pont jó. 23F
20/28 A kérdező kommentje:
160 cm vagyok
2014. nov. 29. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!