Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez egy általános emberi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez egy általános emberi tulajdonság, és csak engem zavar?

Figyelt kérdés

A dilemmám az, hogy bár én őszinte vagyok mindenben a kapcsolataimon belül, frászt kapok tőle, ha a másik megoszt velem olyan dolgokat, amik számukra az "őszinteség" kategóriába tartoznak, számomra pedig teljesen felesleges aggasztásba. Ez eddig minden párommal okozott kellemetlenségeket, és már nem tudom eldönteni, hogy én vagyok túlérzékeny, vagy ezt mások tényleg minden rosszindulat nélkül teszik e.

Példának okáért, hogy könnyebb legyen elképzelni; jelenlegi párom egyik exe egyben kollégája is, azaz napi 8 órában látják egymást, és a lány eléggé nyomul rá még mindig. Ezt elmondja nekem a barátom, viszont rögtön hozzáteszi, hogy de ne aggódjak, nincs mitől félnem. Akkor miért mondja? Ha tényleg nem akar tőle semmit, és nincs okom félni, miért kell ezt velem megosztani? Pláne hogy tudja, hogy igenis idegeskedős típus vagyok, sokkal jobb, ha nem tudok ilyenekről.

Vagy szinte ugyanez a sablon, előző barátomnak a baráti társaságban volt egy lány, aki régebben nagyon tetszett, de sohasem volt köztük semmi. Nekem is vannak saját társaságból ilyenek, mégsem mondtam ezt neki soha, mert minek, ha semmi jelentősége nincsen. Szóval nálam ez nem nagyon válik el, hogy mi az, ami nyílt lapokkal játszás, és mi az, amikor feleslegesen aggasztod a másikat.

2014. nov. 29. 00:22
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
00:29 - Ha valaki nem veszi a fáradtságot, hogy végigolvasson, és értelmezzen valamit, akkor rejtély számomra, hogy miért szól bele. Pláne ha félreérti.
2014. nov. 29. 00:32
 12/31 anonim ***** válasza:
93%
Az alapján fikázlak, amit csinálsz, és ezzel a gondolkodással! De majd a többiek kifejtik, miért gondolom ezt! Hülye vagy, ez a lényeg!
2014. nov. 29. 00:32
 13/31 A kérdező kommentje:
Az én szememben, és értékrendemben pedig hülye az, aki ismeretlenül ítél meg másokat, egyetlen, internetes megnyilvánulás alapján, amit ráadásul még értelmezni sem igazán képes. Nem kértem, hogy elismerd, vagy dicsérd a gondolkodásomat. Egy kérdést tettem fel azoknak, akiknek van kedve rá válaszolni. Úgy csinálsz, mintha valaki kényszerítene rá, hogy idegeneknek oszd az észt.
2014. nov. 29. 00:36
 14/31 anonim ***** válasza:

"nálam ez nem nagyon válik el, hogy mi az, ami nyílt lapokkal játszás, és mi az, amikor feleslegesen aggasztod a másikat"

Te magad fogalmaztad meg, itt tényleg a te túlérzékenységedről van szó. Mi is mindent megbeszéltünk eddigi kapcsolataimban, ez így lenne normális és egészséges. Egyébként szájkaratézás helyett egyszerűen ignoráld ha valaki válasza nem tetszik. Ha felteszel egy kérdést, minden válaszolónak megvan a maga joga eldönteni, mennyire kedvesen akarja tudatni a véleményét. Ugyanis még a lehülyézés is válasz, még ha bunkó is.

2014. nov. 29. 00:40
 15/31 anonim ***** válasza:
64%

"Az én szememben, és értékrendemben pedig hülye az, aki ismeretlenül ítél meg másokat, egyetlen, internetes megnyilvánulás alapján, amit ráadásul még értelmezni sem igazán képes."

Véleményt, megerősítést, megjegyzést, vagy valami ilyesmit vársz, máskülönben nem írtad volna ki a kérdést! Mi pedig itt nemcsak válaszolunk, hanem megjegyzéseket is testünk - akár kéred, akár nem! És mint írtam, a többiek majd kifejtik, hogy miérz vagy az, aminek neveztelek! Nézz csak fentebb? 53% valakik bizony az én álláspontomon vannak, hiába pontoztál le!

Jah, és hülye vagy!

2014. nov. 29. 00:44
 16/31 anonim ***** válasza:
Teszünk*
2014. nov. 29. 00:44
 17/31 A kérdező kommentje:
00:40 - Igen, a kérdés arra vonatkozik, ha valakinek ez még mindig rejtély volna, hogy ez másnak is okoz e problémát, vagy én reagálom e túl. Köszönöm is azoknak, akik erre válaszoltak. Nem kértem ezen belül senki minősítését, főleg nem olyanét, aki büszke rá, hogy nem tud cizelláltan fogalmazni, csak a "hülye" szót ismételgetni. A vitatkozásba meg valóban felesleges belemennem, csak bosszantanak azok, akiknek interneten nagy a szájuk.
2014. nov. 29. 00:45
 18/31 A kérdező kommentje:
00:44 -Szentséges istenem, milyen életed lehet, nyomorék : DD
2014. nov. 29. 00:47
 19/31 A kérdező kommentje:
00:40 -még annyit szerettem volna hozzátenni, hogy szerintem az, hogy kinek mi az egészséges, és a normális, nagyon relatív : )
2014. nov. 29. 00:49
 20/31 anonim ***** válasza:
90%
Nekem nincs bajom az életemmel, de ahogy látom, nem nagyon értenek veled egyet! És még épp ész érveket sem tudsz felhozni arra, hogy megvédd magad! Te kis hülye! ;)
2014. nov. 29. 00:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!