Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyötör a lelkiismeret de nem tudom elmondani neki mit tegyek?
Én ha a helyedben lennék, akkor egyrészt már a legelején megmondtam volna neki, hogy mást szeretek, de mivel ez már ugye nem opció, ezért szerintem is azt kéne mondanod, hogy sajnos már nem érzed azt, amit korábban, nem szereted, és törődsz vele annyira, hogy a boldogság lehetőségét megadod neki- valaki olyannal, aki viszont szereti. Nem kell feltétlenül bevallani a megcsalást. Esetleg mondhatsz annyit, hogy van ez a srác, aki iránt többet érzel, és nem tartanád tisztességesnek, ha még így is vele maradnál.
Tapasztalatból mondom, és bár tudom, hogy nem könnyű, a legtisztább megoldás. Én is másfél évig voltam egy olyan kapcsolatban, ahol semmi rossz dolog nem történt, teljesen jó volt, szerettük egymást, stb. Aztán találkoztam egy másik férfival, aki első perctől kezdve magával ragadott. Rögtön másnap elmondtam mindezt az akkori barátomnak, bár semmi nem történt, csak érzelmi síkon. Megértette, de nem akart elszakadni. Kis idő múlva én tettem meg a döntő lépést, mert nem tudtam elviselni, hogy úgy vagyok valakivel, hogy közben inkább másra gondolok, még úgy sem, hogy esetemben fizikai szintű megcsalás nem is történt. Sokkal jobban éreztem így magam, hogy őszinte voltam, nem kellett hazudnom, megjátszanom magam. Nagyjából egy hétig tartott amúgy, amíg "lelki válságban" voltam, eddig bírtam az érzést, hogy nekem más kell valójában (először abban reménykedtem, hogy ez csak valami fellángolás, ami 2 nap alatt elmúlik. Nem az volt). Azóta is együtt vagyok az új pasival, összeköltöztünk és csak jobban tisztel azért, amiért őszinte tudtam lenni a legnehezebb időszakban is, mindkét féllel, és senkit sem hitegettem. Szerintem neked is ez lenne a feladatod.
Bocs a hosszú válaszért.
Kitudja mi a jó..én elmondtam a legelején hogy ...pedig semmi se volt csak nekem tetszett..de adtam otthon esélyt mégegyszer..és mi lett??becsapott kutakodott a privàt leveleimbe naplomba végleg elàsta magàt.aztàn még mindig itt vagyok sokszor megalàzott leköpött megütött életveszélyesen fenyeget..
tanulsàg??-minek voltam őszìnte minek àlltam ki vki mellett aki 2szép szot mondott..minek bevallani azt ami egyoldalú..annyi szenvedést okozott ez a 2ember hogy sose akarok tàrsat csak kutyàt az nem ver àt
Ásd el magad, és cseszd meg!
Mondd el a barátodnak, amit tettél. Legalább ennyivel tiszteld meg, ha már írtad, hogy mennyire szeretett téged.
A szívét, lelkét kitette érted, errefel fél éve csalod.
Hagyd, hogy megtalálja magának azt a lányt, aki viszont szereti, tőled aligha kapott bármit is.
Sok lány vágyik egy olyan fiúra, ami neked volt, csak hát te cseszted megbecsülni. Járjál te is így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!