Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, hogy lelkiismeret-furdalásom van szex után?
mert szégyelled utólag a vágyadat magad előtt
szokj le róla
marhaság
élvezd
az hogy hiszel Istenben az jó dolog. de az hogy a saját szükségleted kielégítése miatt bűnösnek érzed magad az gáz.
ha eszel, utána is bűnös vagy?
miért lenne ez bűn,ha a pároddal vagy együtt.....
semmi logika nincs benne.
idióta vagy ennyi. szenvedj akkor ha neked így jó.
Idióta lennék azért mert attól félek,hogy hedonista életmódotba esek át ha mindent megengedek magamnak ami jól esik? Én csak bizonyos erkölcsi határokba űtközöm aminek nem tudom,hogy feltétlenül vallási okai vannak e, szerintem nagyban közrejátszott a neveltetés is, illetve a belém oltott értékrenszer,viselkedésminta. Soha nem tudtam a szüleimmel ilyenekről beszélni, soha nem vittem haza fiút sem.Lehetséges ,hogy lelkileg nem vagyok elég érett ehez az egészhez.
Na szép, végül önmagamat pszichoanalizálom... azért köszönöm a jószándékú válaszokat is.
az enyém is jó szándékú volt. csak épp nem a simogatós fajta.
gondolkodj már el. 22 éves vagy. nem 5.
felnőtt ember. ha valami neked nem jó, akkor változtass. ennyi. nem a szüleidnek kell megfelelni, hanem magadnak. és az nem hedonizmus,hoyg szexelsz.
a hedonizmus az,ha megfeledkezel a kötelességeidről, és csak a te saját örömöd kielégítése a fontos. legyen ez szextől függetlenül bármi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!