Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elengedni valakit. Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elengedni valakit. Szerintetek, hogy lehet a legkönnyebben elengedni valakit, akit teljes szívedből szeretsz? Lehetséges, hogy ha elengedem akkor később visszajön? Nagyon megköszönném, ha leírnátok tapasztalataitokat, történeteiteket.

Figyelt kérdés

A téma adott, sejthetitek, hogy most ebben a cipőben járok sajnos :/ 3 év 2 hónapja vagyunk együtt és kevés vita volt közöttünk, de ez a második olyan aminél 1 hétig nem is beszéltünk/beszélünk. Sosem csaltuk meg egymást, őszinte érzelmekről van/volt szó. Még gondolkozik, hogy mit szeretne, de én úgy érzem el akar inkább menni.

Szeretnék erőt és tapasztalatot gyűjteni a történeteitekből :)

Előre is köszönöm nektek!

22/F

2014. nov. 25. 15:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod! :)

Úgy néz ki, hogy van egy srác akit megismert és nagyon szimpatizálnak egymással. Még mindketten kapcsolatban vannak. Ma jön ki hozzám szakítani.

Majd meglátjuk mi lesz. Szerintem pofára fog esni.

Megpróbálom élni az életem.

2014. nov. 30. 11:32
 12/14 anonim ***** válasza:

Nincs mit! ;)

Had essen pofára.

Én is abból tanulom meg, hogy ki is az IGAZI.

Attól tudom teljes szívből tisztelni.

Lassan kiforrja magát.

Évek.

És helyes.

Lépj tovább, élj, élvezd!

Más dolgod ne is legyen. ;)

Szépeket!

2014. nov. 30. 11:50
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :)

Szakítottunk, de békében váltunk el egymástól.

Azt mondta, hogy majd azért szeretné ha beszélgethetnénk és tartanánk a kapcsolatot meg ha találkoznánk is majd. Persze nem egyből, kell egy kis idő míg ülepszik a dolog, de egy kis idő múlva. :)

Örültem ennek nagyon és titkon bevallom egy kis reményt is fűztem a dologhoz, hogy esetleg lehet visszakaphatom majd egyszer :)

Nem szeretnék hiú reményeket fűzni hozzá, de tény hogy nem akarom hogy örökre eltűnjön az életemből, mert szívből szeretem őt. És én elképzelhetőnek tartom, hogy ez még folytatható lesz. :)

2014. dec. 1. 10:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Mi lett végül?
2021. jún. 5. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!