Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tamara79 kérdése:
Bele szerettem egy férfiba, aki 240km-re lakik tőlem. Családja van, és gyereke, hónapokig ígérgette, hogy felad mindent, hogy boldogok lehessünk, de amikor sarokba állítottam, akkor rájött hogy mégsem tudja feladni az életét?
Figyelt kérdés
Nagyon fájt, de próbáltam elfogadni, hisz annyira szeretem, hogy inkább elengedem, és legyen boldog nélkülem, ha már velem nem tud.De ő ebbe nem akar belenyugodni. Nem változtat semmin, de nem hagy békén. Folyamatosan hívogat, írogat, már letiltottam a fb-is, de mindig megtalálja a módját, hogy keressen. De nekem ez nem jó. Mindig felzaklat, és agyalok rajta, hogy vajon miért teszi ezt velem, miért nem enged el. Vagy ha ennyire szeret, mert ezt állítja, (nem eszik azóta, nem alszik, nem bír élni nélkülem stb...), két hete nem láttuk egymást, de mégsem jön fel hozzám, akkor miért nem lép? Miért sajnáltatja inkább magát? Én mit tegyek? Én kitartó voltam 10 hónapig mutattam az utat neki, de kevés volt ezek szerint.De azt tudom, hogy szerető nem leszek tovább. A közös életünkre készültünk, de nem meri megtenni a lépést. Inkább mindig sír a telefonba. Ne vegyem fel többé a telefont neki? De közben nagyon szeretem, és ő az életem értelme. Nem tudom mi a jó megoldás...segítenétek?2014. nov. 24. 20:06
11/15 anonim válasza:
Szakíts meg vele minden kommunikációt! Telefont ne vagyél fel, az smseit olvasatlanul töröld ki! Ha most nem leszel erős később még kevésbé fogod tudni elhagyni! Tapasztalat! A családját sosem fogja elhagyni abban majdhogynem biztos vagyok! De jobb is ha nem teszi, mert utána ha kettőtök között vmi nézeteltérés és bármi van akkor majd jön a szöveg, hogy ezért hagyta el a családot, meg a megbánása! A nős pasi olyan terep ami ingoványos! Hagy eltávolodni! Legyél erős!
12/15 anonim válasza:
Egyszer még vedd fel a telefont,de ne hallgasd végig amit mondani akar,helyette mondd meg neki,hogy ha úgy döntött nem válik bármilyen ok miatt is akkor téged hagyjon békén,mert Te szerető nem leszel tovább,aztán tedd le,és ha próbálna még keresni ne reagálj rá!
Nagyon helyes,hogy nem akarsz tovább a szeretője lenni,úgyis csak Te húznád a rövidebbet. Én másfél évig voltam valakinek a szeretője,de bár lett volna annyi erőm,hogyha előbb nem is,de fél évvel ezelőtt elküldöm.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sokat segítettetek. A tegnapi hangulatomat, össze se lehet hasonlítani a mai nappal. Tényleg hasznosak voltak. Így fogok tenni! Elfelejtem, és majd jön a következő. Többet érek én egy szeretői, megalázott kapcsolattól, akit mindig félre állítanak, ha nincs rá szükség. Ha hív, elmondom neki, hogy nem lépett, ezért hagyjon békén örökre. Köszönöm nektek! :)
2014. nov. 25. 21:54
14/15 anonim válasza:
Nem kezdenék nős pasival. Egyrészt van gerincem. Persze lehet azt mondni hogy a szemét pasi a hibás, de én biztosan nem lennék partner egy család szétrobbantásában. A szerető semmivel sem különb ilyen helyzetben. Én úgy vagyok vele, hogy csinálja az ilyen pasi nélkülem, egy erre kapható nővel. Másrészt akinek egy kicsi esze is van, az tudja hogy ez duma. Minden libának ezt adják be. Majd ha azt látom hogy elvált, mert VALÓBAN ROSSZ a kapcsolatuk, akkor lehet szó valamiről. Addig nem. Nekem a család szent (másé is) és magamat sem fogom szembeköpni egy ilyen megalázó szereppel. Ha szexkapcsolat kellene, akkor is csak független pasival. Az pedig nem is kérdés, hogy a fent leírt pasit meneszteni kell, akár fenyegetéssel.
15/15 anonim válasza:
nekünk két éve tart, de az enyém nem ígérget semmit:):(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!