Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele szerettem egy férfiba, aki 240km-re lakik tőlem. Családja van, és gyereke, hónapokig ígérgette, hogy felad mindent, hogy boldogok lehessünk, de amikor sarokba állítottam, akkor rájött hogy mégsem tudja feladni az életét?
Szomorú ezt olvasni. Nagymamám húga egy ilyen történet végén lett öngyilkos (igaz nem rögtön hanem utána a depresszió végén)...
1.NE HIDD EL BÁRMIT IS MOND
2.NE ÜLJ FEL ANNAK HOGY EL FOGJA HAGYNI A RÉGI ÉLETÉT (mert nem fogja)
3.NE ESS DEPRESSZIÓBA! véltlenül se. neméri meg
Maradsz a szeretője, vagy nem állsz vele szóba többet.
Vedd tudomásul, hogy csak "arra" kellesz neki, de nem fog közös életetek lenni egymással.
Majd el felejted, csak bebeszéled magadnak, hogy ő az élteted értelme. Keress egy normális pasit helyette.
undorítóak az ilyen emberek, nekem is kijutott belőlük.
nem szabad elhinni, h ennyire meg annyira szeret, ha így lenne, te lennél a párja, nem más. csak simogatja az egóját, hogy látja rajtad, mennyire szereted és bármit megtennél érte, mindig ott vagy, ha akar valamit. le kell tiltani mindenhonnan, új email címet kreálni, nem felvenni a telefont, ha hív, nem válaszolni az üzenetekre.
nem lesz egyszerű és sokáig fog tartani. az én exem néha még mindig keres, pedig már 3 éve mással vagyok...
hidd el, nem ő életed értelme. sokkal jobbat és többet érdemelsz annál, minthogy valakinek egy eszköz legyél, ha ki akarja elégíteni a vágyait. erősítsd az önbizalmad és az önbecsülésedet, őt pedig felejtsd el, de csak annyira, h felismerd, ha legközelebb ezzel a típussal találkozom.
minden rendben lesz, csak erősnek kell lenned! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!