Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan tanár/tanárnő, aki a saját neméhez vonzódik? (többi lent)
A mocskolódónak!
Én leszbikus vagyok, senki nem mondaná meg rólam, óvodapedagógusnak tanulok.
És nem vagyok aberrált...ráadásul lehet hogy a te gyereked óvónője leszek :)
Legalábbis remélem, mert minden gyerek megérdemel egy normális felnőttet az életébe :)
20/L/L
Sziasztok! Először is nagyon meglepődtem, hogy ennyi toleráns ember van itt, eddig mindig negatív tapasztalatom volt itt gyakorikérdések-en, de ez pozitív csalódás volt.
A homofób kommenteket figyelmen kívül hagyom, eszemben sincs más állás után nézni, hisz, amint már mondtátok, nem a magánéletemről vagy a homoszexualitásomról kell tanítanom a gyerekeket. A kettő két külön dolog.
Én úgy érzem (és szerintem ti is, akik hasonló cipőben jártok velem), hogy nem egy meleg vagyok, aki tanárként dolgozik, hanem egy tanár, aki történetesen a saját neméhez vonzódik.
Aki esetleg félreértett volna, természetesen eszembe sem jutna kézen fogva sétálni a párommal az iskola területén belül, arra lettem volna kíváncsi, ha például az utcán találkoztok diákokkal vagy kollégákkal, mennyire néznek csúnyán rátok? Ahogy az utolsó válaszoló írta a tanárok közszemlén vannak általában, ezért valószínűleg elég hamar elterjedne a pletyka, és ebből mi bajom lehetne? (Nem akarok bujkálni, vagy félni attól, hogy megfogjam a párom kezét nyilvános helyen).
Kérlek még írjatok, ha tudtok válaszokat adni.
Én a másik oldalról azért reagálnék, mert érdekes téma ez nagyon! Nekem állítólag van meleg tanárom de csak nagyon gyakori pletyka szinten hallom ezt, meg hogy bunkóznak a háta mögött még a kollégái is.
Ha igaz a pletyka, akkor is nem tudom mi közük van az ő életéhez, tekintve hogy nem látszik rajta semmi, és amúgy is nagyon érthetően adja le az anyagot (még ha el is vesztettem az érdeklődésemet a tantárgya iránt az utóbbi években, megmásíthatatlan hogy érti a dolgát)
De ha esetleg arról lenne szó én megpróbálnék kiállni mellette ha nyíltan előtte szekálnák vagy bántanák.
19/f/m
Nos nem vagyok tanár,de én a tánctanáromról tudtam,hogy meleg. Egy két pletyka volt róla,de különösebben senki nem foglalkozott vele.
Ha meg megláttam volna az utcán ahogy a barátjával kézen fogva sétál, nem érdekelt volna.
Az az ő magánélete,ott azt csinál amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!