Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van itt olyan tanár/tanárnő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan tanár/tanárnő, aki a saját neméhez vonzódik? (többi lent)

Figyelt kérdés
Ha van párkapcsolatotok, hogy kezelitek ezt? Úgy értem mennyire kell félelemben élnetek a diákok és a pletykák miatt? (például nem foghatjátok meg a párotok kezét, nehogy meglásson titeket egy diák vagy kolléga).

2014. nov. 24. 00:02
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%
A két buzy egymásra talált. D
2014. nov. 24. 15:24
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Állítsd már le magad.
2014. nov. 24. 16:14
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi! Hagy játsszon a kisgyerek felnőttet :D
2014. nov. 24. 16:16
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

A mocskolódónak!

Én leszbikus vagyok, senki nem mondaná meg rólam, óvodapedagógusnak tanulok.

És nem vagyok aberrált...ráadásul lehet hogy a te gyereked óvónője leszek :)

Legalábbis remélem, mert minden gyerek megérdemel egy normális felnőttet az életébe :)

20/L/L

2014. nov. 24. 16:38
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy mit mondunk a mocskolódónak, mert ő mindig is a saját igazát fogja hajtogatni. Nekem pedig a a diákjaim nem tudják, hogy meleg vagyok és soha nem is fogják észre venni, mert képes vagyok a munkát különválasztani a magánélettől. Tanár kollégák közül is csak azok tudják, akikről úgy gondoltam, hogy tudhatnak róla. Soha nem affektáltam és nem is hordok rózsaszín inget, sőt a pride-ra sem járok ki, mert senkinek semmi köze a magánéletemhez. A nemi hovatartozásom meg nincs hatással a tananyagra. Nincs olyan hogy meleg vagy hetero present perfect!
2014. nov. 24. 18:27
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok tanárnő, de sokat foglalkozom gyerekekkel, táborokat szervezek. A szervezők tudják, hogy leszbikus vagyok, a szülők és a gyerekek nem, főleg, mert a korosztály 8-14 évig megy. Semmi köze hozzá senkinek sem, hogy barátnőm van. A gyerekek szeretnek, annak ellenére, hogy sokszor szigorú vagyok velük. Tudják, hogy velem nincs lacafaca, mindennek van következménye. Ha jól viselkednek, megdicsérem őket, ha rendetlenek, akkor büntetést kapnak. Szerintem a tanárok magánélete legyen magán, csak sokszor nehéz nekik, mert nem hagyják az emberek őket élni, közszemlén vannak és minden botlást, hibát mindenki rögtön tud, mert Istennek gondolják őket, noha negyede annyi tiszteletet sem kapnak. A társadalom szerint a tanárnak tökéletesen tökéletes embernek kell lenni, ami lehetetlen, mert ők is emberek.
2014. nov. 24. 19:23
 17/27 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Először is nagyon meglepődtem, hogy ennyi toleráns ember van itt, eddig mindig negatív tapasztalatom volt itt gyakorikérdések-en, de ez pozitív csalódás volt.

A homofób kommenteket figyelmen kívül hagyom, eszemben sincs más állás után nézni, hisz, amint már mondtátok, nem a magánéletemről vagy a homoszexualitásomról kell tanítanom a gyerekeket. A kettő két külön dolog.

Én úgy érzem (és szerintem ti is, akik hasonló cipőben jártok velem), hogy nem egy meleg vagyok, aki tanárként dolgozik, hanem egy tanár, aki történetesen a saját neméhez vonzódik.

Aki esetleg félreértett volna, természetesen eszembe sem jutna kézen fogva sétálni a párommal az iskola területén belül, arra lettem volna kíváncsi, ha például az utcán találkoztok diákokkal vagy kollégákkal, mennyire néznek csúnyán rátok? Ahogy az utolsó válaszoló írta a tanárok közszemlén vannak általában, ezért valószínűleg elég hamar elterjedne a pletyka, és ebből mi bajom lehetne? (Nem akarok bujkálni, vagy félni attól, hogy megfogjam a párom kezét nyilvános helyen).

Kérlek még írjatok, ha tudtok válaszokat adni.

2014. nov. 24. 22:29
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Én a másik oldalról azért reagálnék, mert érdekes téma ez nagyon! Nekem állítólag van meleg tanárom de csak nagyon gyakori pletyka szinten hallom ezt, meg hogy bunkóznak a háta mögött még a kollégái is.

Ha igaz a pletyka, akkor is nem tudom mi közük van az ő életéhez, tekintve hogy nem látszik rajta semmi, és amúgy is nagyon érthetően adja le az anyagot (még ha el is vesztettem az érdeklődésemet a tantárgya iránt az utóbbi években, megmásíthatatlan hogy érti a dolgát)

De ha esetleg arról lenne szó én megpróbálnék kiállni mellette ha nyíltan előtte szekálnák vagy bántanák.

19/f/m

2014. nov. 25. 20:44
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Nos nem vagyok tanár,de én a tánctanáromról tudtam,hogy meleg. Egy két pletyka volt róla,de különösebben senki nem foglalkozott vele.

Ha meg megláttam volna az utcán ahogy a barátjával kézen fogva sétál, nem érdekelt volna.

Az az ő magánélete,ott azt csinál amit akar.

2014. nov. 25. 20:45
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Én egy művészeti gimiben tanítok aminek örülök mert itt senkit nem érdekel hogy ki hogy néz ki, mit csinál, melyik nemhez vonzódik. Már lassan 2 éve lesz hogy ebbe a gimibe vagyok de még soha nem hallottam hogy valakinek beszólnak/piszkálnak vagy hogy verekedés lett volna. Nyugis , aranyos kis közösség , sok a hippi meg rocker stb . (hippik mindig zöldség keddet tartanak az aulába és kiraknak minden szart , ilyen káposztákat xddd a szobrok helyére ) Amúgy ahogy észrevettem alapból sok a nem heteroszexuális diák és van rajtam kívül egy meleg balett tanár is szóval nem volt nagy dolog, hogy meleg vagyok.Amúgy sincs senkinek semmi köze hozzá hogy munkahelyen kívül kivel mit csinálok , az a lényeg hogy a müv.töri meg rajz órán mit és hogy tanítok stb
2014. nov. 25. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!