Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amióta megszületett a gyermekünk azóta a párom nem akar szexelni. Miért?
Olyanról már hallottam, hogy szülés után a nő nem kívánja a szexet de egy pasit mi fog vissza ebben? Már 3 hónapja akárhogy teperek mindig valamivel elutasít, hogy most miért ne csináljuk.
A legtöbbször az a kifogás, hogy törődni kell a babával,de mindég olyankor próbálkozok be nála, amikor a baba alszik. Lehet, hogy már nem is szeret?
24/l és 25/f
lassan 4 honapos lesz es en is probalkoztam mar akarhogy csilivili szexi fehernemuk de nem mukodik
azt nem tudom hogy felall e neki mert olyanok a puloverei hogy pont takarja ott ha meg csak a labara teszem a kezem leveszi
meg ami nagyon faj hogy nem nagyon bujik hozzam talan egyszer vagy ketszer bujt ide mindeg en bujok hozza es akkor is nagyon vigyaz hogy se o ne erjen nemi zonaba es en se erjem el vagy kenyelmetlen odanyulni
most egy picit konnyebb mert annyit sikerult kieroszakolni belole hogy megujjazzon es kinyaljon meg hogy izgassa a csiklomat de azt semmilyen formaban nem hagyta hogy ugy alakuljon ami neki is jolesik
megvarta amig 3x elelvezek es befejezte mert altalaban a harmadik utan mindig kertem hogy hagyja abba
mar azt is felajanlottam neki hogy semmit nem kell tennie csak en lovagolok rajta meg kielegitem kezzel oralisan de azt hogy neki egy picit is jo legyen sehogy nem hagyta :( azt mondta tovabb nem megyunk es ne is varjam. miert kinoz ennyire? ez korubelul olyan mint duettet egyedul enekelni vagy egyedul sakkozni
nem hinnem hogy erekcios problemai lennenek soha semmi baja nem volt meg azt elmondana
lehet hülye felvetés...de nem lehet, hogy fél a következő gyerektől, vagy más "kockázattól"?
am meg a családi hátteret azért kérdeztem, mert lehet azért törődik ennyit a gyerekkel, mert az apjától ezt nem kapta meg és minta apa akar lenni...mert az apja lehet végig az anyjával foglalkozott és ő ezt megszenvedte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!