Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, h megfogja kerni a kezem, de en ezt meg nem akarom. Mit tehetnek?
Szeretem a parom, de szerintem meg nem vagyunk ott. Most leszunk egy evesek, szerintem akkor fogja megkerni a kezem( oda megyunk ahol az elso randink volt).
Onnan tudom,h megfog kerni,h egy nagyon jo baratja, (akivel en is jo viszonyban vagyok) szolt nekem, mivel tudja,h en meg nem akarnek ilyet. Szerintetek mit tegyek? Szeretem ot, nem akarom elvesziteni, de meg fiatalok vagyunk es nem erzem magamat se, es a kapcsolatunkat se kesznek a hazzasagra.
Segitsetek!!!!
(Bocsi az ekezet hianyert, mobilrol vagyok)
Mindketten 25 evesek vagyunk.
nem értem mit izgulsz egy gyűrű miatt, az eljegyzés még nem a világ... örülj neki, hogy gondolt rád
mond neki, hogy esküvőhöz még korai és kész... ha meg erőlteti és te nem akarod akkor evezz tovább mert nem az igazival vagy
Mindenképpen beszélj vele és mondd el az érzéseidet. Előre!
Ne ott lombozd le.
Minél előbb mondd el neki, ne készülődjön, nem izguljon szegény feleslegesen.
Tényleg tisztázd vele még ma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!