Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Papucsnak érzem magam az is lennék?
Ha veszekedünk nem menekülők , van hogy én kötök bele csak hogy veszekedjünk.
Ha be megyünk a boltba "kólát veszek vagy valami olyat eszek. Ő ezt mondta " Az nem egészséges , szeretném hogy egészségesen étkez". Mondtam hogy kösz a féltésed értékelem de én akkor is azt veszek amit akarók.
Ha kutyát akar sétáltatni én meg közösen tv-ni.
Akkor vagy tévézünk csak, vagy tv után séta.
Ha valami nem tetszik , meg mondom neki.
Féltékeny volt a barátaimra és hogy más lányokkal beszélgetek. Látta hogy akkor is beszélgettek és így bele is nyugodott.
Vallásos és csak ki veri , én meg ki nyalom.
De többet nagyon nem enged "Mert ő még nem szeretné, nem áll készen rá."
Ez meg is értem de én mégis vágyom rá.
PL: Hasra szeretné hogy élvezek azért is popsira megy.
Megyünk moziba ketten fizetjük , ketten választunk.
Ha ez nem sikerül akkor választ ő is egyet meg én is.
Papucs lennék? Nem hajlandó cumizni , vagy análra és ezért kicsit papucsnak érzem magam.
Tudom hogy ezt el kell fogadnom mert hívő.
A nap legostobább kérdése.
Dobogós vagy, puszi a pocidra!
Nem tudom ki hogy van vele, de én már olyan 30 magasságában rájöttem, hogy a "Mert ő még nem szeretné, nem áll készen rá." lányok valójában csak az időmet húznák...
Én nem kötnék bele, egy párkapcsolat nem erről szól.
A nemi életetek gyatra viszont.
Elfogadni nem kötelező, de kényszeríteni sem lehet semmire.
Erős a gyanúm, hogy nem vagytok egymásnak a shift+ő
Papaucs, nem papucs, egy prűd hívővel tényleg csak akkor járnék ha full szerelmes vagyok de fülig. (az meg elmúlik egyszer teszem hozzá)
mert ha kiveri neked az már Isten szemében megbocsátható hát elég prűd és álszent a csaj..
már bocs de te mazoista vagy nem papucs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!