Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bu_ziznak le azért ha 17 évesen nincs barátnőm? Miért lennék ezért b_uzi?
Bele kell kötni valakibe.
Ha van akváriumod akkor azért vagy búza, ha nincs akkor meg azért.
nem kell törődni velük :)
sok b.unkó paraszt, ennyi :D
permetező
Látens buzeráns köcsög vagy
Köszi....
Engem régen cig*nyoztak, b*ziztak, puhap*csnek hívtak, mert nem szexeltem még a barátnőmmel ( második alapból vicces tekintve hogy barátnőm volt :D ).
Érdekes mód nekem volt egyedül barátnőm...
Hamar rájöttem, hogy társaságot kell váltani és egyből sokkal szebb lett minden, mindenkinek van barátnője is, komoly kapcsolata ( van akinek már felesége ).
Egyébként nő szempontjából is csak annyiból lenne ajánlott a váltás, hogy képzeld el, hogy leviszed a leendő barátnődet a barátaiddal találkozni/megismerkedni ( nálam ez alap ), és a sok tapló ott fog neki beszólogatni... Egy nő helyében tutira nem kéne az ilyen, nem tűrném meg. Értelmes ember azt is megnézi milyenek a barátaid, mert sokat elárul rólad.
Ha meg ezek nem barátaid/haverjaid, hanem csak sok kis lúzer a suliban, akkor tojj a fejükre :) annyit nem érek, hogy egy gondolatodat is rájuk szánd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!