Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért szúrnak ki a nők a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szúrnak ki a nők a becsületes, rendes férjekkel, miért nem becsülik meg őket?

Figyelt kérdés

Én mindig is becsületes voltam partnereimmel, feleségeimmel. Egyiket sem csaltam meg! Nem iszok, nem dohányzok, nem kocsmázok, nem bulizok, ellenben dolgozok, szorgalmas vagyok, szeretem a gyerekeket, segítek a házban és a ház körül...

Miért szívatnak mindig meg???

Második házasságom megy tönkre. Évek óta próbálom menteni, de hasztalan. :-(

A nők állandóan arról panaszkodnak, hogy nem találnak rendes pasit. Amikor találnak átváltoznak fúriává és jól megszívatják a férfit. :-(

Lúzernek érzem magam, egy hülyének, aki nem képes a sarkára állni. Pedig férfias megjelenés vagyok, minden másban határozott...

Talán kocsmáznom kéne, cigiznem, züllenem, félredu.ni...stb. :-( :-(

/még a baráti társaságom sem ilyen... azt sem tudom hol kezdeném :-)/

2014. nov. 17. 00:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Ezt tapasztaltam már én is.Tudod mire kellett rájönnöm? Arra,hogy én nemcsináltam valamit jól akkor.Az én esetemben nemfigyeltem oda arra valójában mit is érzett az akkori párom.Igaz odafigyeltem de csak az Ego-s figyelemmel nem a szívből jövő gondoskodással. Természetesen voltak olyan időszakok is benne.

Ugyanúgy mindent elvégeztem otthon,segítettem,stb..De ahogyan te is tapasztaltad az nemvolt számára megfelelő.

Arra kellett rájönnöm,hogy a nő Mindig azt mutatja úgy néz ránk ahogyan mi szeretjük őket!Mint egy tükör a mi számunkra.Tudom mondhatod Szereted és stb mondatok elhagyják a szádat.De mégsem az az igazi szeretet! Nézz a szemébe s meglátod mi rejtőzik benne Te számodra mert ezek jelzések csak tudni kellene értelmezni őket!

Meglehet szakítani fogtok viszont az nem mindegy mennyire volt számodra hasznos és tanulságos az a kapcsolat.Ne add fel és ha nehéz is de szeressed őt,ha kell akkor engedd el de ne harcolva.

2014. nov. 17. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!