Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány aki nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki nagyon tetszik de nagyon jó a barátságunk és nem akarom hogy eltávolodjon töllem szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

#szerelem #barátság meik
2014. nov. 15. 06:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Lépj. Ha tényleg olyan jó a barátságotok, mint gondolod, ki fogja bírni. :)
2014. nov. 15. 09:23
 2/10 anonim válasza:
Szia lépj minél előbb mert elveszited
2014. nov. 15. 11:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Mond el neki, hogy fontos neked, és azt is, hogy miért! :)és lehetőleg minél előbb! :)
2014. nov. 15. 11:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát simán elsülhet rosszul is és akkor meg tönkre megy a barátságotok. Én nem esnék bele újra abba a hibába, már rá példa.
2014. nov. 15. 11:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Az első három válaszolót nem értem. Éppen a barátságot félti, mert ha a lánynak nem tetszik mint fiú (nem mint barát), akkor a barátságnak is lehet, hogy befellegzett. Annyira tetszene ez a lány, hogy megéri kockáztatni a barátságot? Ha igen, akkor viszont próbáld meg, de óvatosan, persze ha te tetszenél neki mint fiú, akkor már kinyilvánította volna valahogy szerintem.
2014. nov. 20. 19:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Utolsó. Én téged nem értelek. Voltam már ilyen helyzetben, de voltunk annyira jó barátok, hogy nem ment a kapcsolatunk rovására. Erős barátság esetén nincs félnivaló.
2014. nov. 21. 08:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát, ha a lány visszautasított, és azt mondta, legyetek inkább barátok, akkor az a barátság már biztosan nem volt olyan, mint előtte.
2014. nov. 22. 12:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Lány vagyok, a fiú utasított vissza, és még sokkal jobb is lett utána, mert nem értelmeztem mindent jelnek, és ő is tök normálisan kezelte a dolgot, és nem kezdett el kerülni emiatt. Megbeszéltük, hogy nem szeretnénk, hogy emiatt bármelyikünk is kínosan érezné magát, mert amúgy is közös a társaságunk. Amit írtam, tapasztalatból írtam, nem a hasamra ütöttem.
2014. nov. 22. 14:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Kedves 8-as, lány létedre hogyan kezdeményezhettél ilyen nyíltan. Nem érezted megalázónak, hogy elutasított? Több önérzet kell a lányokba!
2014. nov. 23. 11:13
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát, látom semmi sem elég jó kedves utolsó. :)

Ne aggódj, nem éltem át semmiféle megaláztatást. Fogalmam sincs hány éves vagy, és hogy fiú vagy lány vagy-e, de azt hiszem, nagyon rosszul állsz a dolgokhoz. Ez volt az első és egyetlen alkalom, hogy kezdeményeztem, és ezzel ő is tisztában volt. Tisztelt azért, hogy ezt megtettem érte. Nem álltam volna nyíltan egy olyan fiú elé, akit két napja ismerek, és akár csúnyán meg is alázhat. Tisztában vagyok a kapcsolataim minőségével és értékeivel, és úgy tartom, igenis kezdeményezhet a lány bizonyos helyzetekben, még akkor is, ha borítékolt a visszautasítás.

2014. nov. 23. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!