Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem akarok, bunkó, roh**k,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekicsir.,. kérdése:

Nem akarok, bunkó, roh**k, szemét, mocsok, köcsög, zaklató, nyomorult féreg, szörnyeteg lenni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

22/f

egy lány akit megöltem, kikészítettem, utál, hány tőlem, nem akar rólam hallani, tönkre tetem, bár ő is hibázott egy icipicit a vége felé, nem tudok leszállni róla, zaklatom, nem hagyom békén, szeretem nem akarom, hogy mással legyen, azt akarom, hogy adjon még egy utolsó esélyt, hogy rendbe tegyem ezt az egészet.

nem tudok nélküle élni.

mit tegyek?

és lehet, hogy mással fog randizni jövőhéten, mert ismerkedik egy másik fiúval, de én kórházban leszek egy hétig, mit tegyek?

mit tegyek?

2014. nov. 13. 17:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Te biztos 22 éves vagy? Biztos férfi? Nem hiszem, férfi ember így nem nyafog. Szánalmas ez a picsogás.
2014. nov. 13. 17:58
 12/18 anonim ***** válasza:
te beteg vagy
2014. nov. 13. 18:11
 13/18 A kérdező kommentje:

szeretem őt...ÉS VISSZATUDOM CSINÁLNI, ÉRZEM ITT BELÜL, tudom, hogy megtudom tenni, és képes vagyok rá.

mert szeretem.

2014. nov. 13. 18:18
 14/18 Buford Tannen ***** válasza:
Első csajod.Eltaláltam?
2014. nov. 14. 09:21
 15/18 anonim ***** válasza:
Ne legyél ennyire elkeseredett, Ricsike. Majd jön másik.
2014. nov. 17. 02:25
 16/18 anonim ***** válasza:

Akkor megy vissza, ha békén hagyod. Ha állandóan zaklatod, azzal csak még jobban megutáltatod magad.Én is jártam ilyen cipőben, és amikor már nem érdekelt, akkor jött vissza. Bár meg is bántam..

Ami elmúlt azt nem szabad erőltetni, bár mondhat itt bárki bármit. Nem lesz már ugyanaz. Hidd el, lépj tovább. Bár nekem sem lehet ezt mondani, amikor nagyon rossz. De menni fog. Csak hagyd békén. :) Ha már nem zaklatod, még hiányoznál is neki. :)

22/L

2014. nov. 17. 03:47
 17/18 anonim ***** válasza:
90%

1) Ne máson vezesd le a lelki sérüléseid, ne csimpaszkodj a nyakába. Ne zaklasd.

2) Növessz tököt és ne siránkozz ennyit férfi létedre. Tapicskolsz az önsajnálatban.

Minden más csak körítés. Ha nem tetszik a válasz, ne tegyél fel olyan kérdést, "mit tegyek?"

2014. nov. 17. 04:39
 18/18 anonim ***** válasza:
na élsz még? és a csaje?
2015. ápr. 19. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!