Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz. Rom az egész életet, mert elhagy a férfi akit "szeretek"!?
együtt élünk egy ideje,többen egy albérletben,erre ő egy hete bejelentette h költözik,mindenféle hüye indokkal. családos ember,és nekem is van párom. viszont ez a férfi tapasztalt,kedves,mindig dicsér,motivál,törödik velem. soha nem éreztem magam még ilyen jól egy férfi társaságában.
Önbizalmat ad,érte képes vagyok olyan dolgokra is,amire a páromnak nem. mert sokszor kiabál,de igazából szeret. nem akarom megcsalni,de nagyon szimpatikus ez a pasi. és most lehet elrontottam az egészet.
irta neki este,ő meg ugrott ezt hitte h a felesége írt neki,de leszarta,nem is válaszolt. h szeretném,ha maradna. de már összepakolta a cuccait is. sztem már nincs remény h maradjon,pedig én mindig tudtam volna beszélgetni,de féltem tőle,mert elég zárkozott sokszor,és én is elég visszafogott vagyok. most ugy érzem,kicsit megnyilhattam volna,személyesen akartam neki elmondani,h maradjon,de nem mertem.
ha elmondja másoknak,már csak azért sem marad,nehogy az legyen hogy miattam.
de ezek után én biztosan nem leszek kedves egy férfihoz sem,nem érdekel egyik sem,és nem fogom kitárni egyiknek sem a szívem. sztem soha nem is fogok megismerni még egy ilyen normális pasit.
Ő meg most lehet röhög a markában,hogy na ezt is meghóditottam. én 24 ő 40mult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!