Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért szakítani? Normális dolog ez?
Figyelt kérdés
9 hónapig voltunk együtt. A lány szakított velem. 2 hónapja nem beszéltünk, de ma ráírtam és megírtam neki, hogy ne írjon a tesómnak se, ne érdekelje, hogy mi van velünk, nem akarom vele tartani a kapcsolatot. Erre elkezdtünk vitatkozni és azt mondta, hogy semmit se beszéltünk neten ezért kihűltek az érzelmek és ezért szakított. Ez komolyan normális? Egy héten 3-4-szer tudtunk találkozni, mindig mentem elé edzésre, hazakísértem, randiztunk stb. Én sokkal fontosabbank tartottam az élő kommunikációt, mint a neten chatelni. Tény, hogy neten nem ebszéltünk olyan sokat, de ott is beszéltünk minden nap. Komolyan ez olyan nagy gond, hogy inkább élőben akartam vele mindig kommunikálni és nem neten beszélgetni? 18L 24F2014. nov. 12. 09:10
21/22 anonim válasza:
Nekem ebből elsőre az jön le, hogy talált mást, és azért dobott.
22/22 anonim válasza:
igy van. és azzal akit talált, a neten kezdett dumálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!