Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért szakítani? Normális dolog ez?
Figyelt kérdés
9 hónapig voltunk együtt. A lány szakított velem. 2 hónapja nem beszéltünk, de ma ráírtam és megírtam neki, hogy ne írjon a tesómnak se, ne érdekelje, hogy mi van velünk, nem akarom vele tartani a kapcsolatot. Erre elkezdtünk vitatkozni és azt mondta, hogy semmit se beszéltünk neten ezért kihűltek az érzelmek és ezért szakított. Ez komolyan normális? Egy héten 3-4-szer tudtunk találkozni, mindig mentem elé edzésre, hazakísértem, randiztunk stb. Én sokkal fontosabbank tartottam az élő kommunikációt, mint a neten chatelni. Tény, hogy neten nem ebszéltünk olyan sokat, de ott is beszéltünk minden nap. Komolyan ez olyan nagy gond, hogy inkább élőben akartam vele mindig kommunikálni és nem neten beszélgetni? 18L 24F
Ne rágódj ezen, valami indokot kell mondani, h az mennyire tükrözi a valóságot vagy mennyire nem az már más kérdés. A lényeg h ő nem akarta ezt az egészet, lépj tovább és keress olyan lányt aki el tudja mondani ha nem tetszik neki valami és változtatást szeretne, azt meg eldöntöd h bele fér e vagy sem.
2014. nov. 12. 12:16
12/22 A kérdező kommentje:
Megbeszéltünk mindent. Ott aludtam nála, ebédre is ott maradtam náluk, utána meg eljöttünk hozzánk. Nem ilyen volt hogy csak 1-2 órát voltunk együtt. Azt elfogadom hogy kihűltek részéről az érzelmek ,de nehogy már erre fogja hogy nem beszéltünk. Ha nem találkoztunk volna hetekig akkor megérteném, de nem ez történt. A szakítás előtti héten, lemondtam az edzésem hogy ott legyek a fellépésén, felvettem, és utána elmentünk gyrosozni, széchenyi téren romantikáztunk utána meg elmentünk hozzájuk. Ilyenekre kell gondolni és nem csak arra hogy megdugtam és annyi volt.
2014. nov. 12. 12:18
13/22 anonim válasza:
A heti 3-4 találkozó szerintem tök jó :) Még elég is lehet.
De minden nap beszéltetek? Nem lehet, hogy nem konkrétan a chat volt a baja, hanem az, hogy találkoztok, de azon kívül mintha nem lenne neked fontos? Mi személyesen, telefonon, chaten, bárhol mindennap beszéltünk a párommal.
2014. nov. 12. 13:12
14/22 anonim válasza:
kiadsam333 megmondta a tutit. Azt, meg, hogy a tesódnak ír néha, le se szard. De legfőképpen ne reagálj rá.
2014. nov. 12. 13:19
15/22 A kérdező kommentje:
Hát én ennél többet nem tudok már tenni. Kezdem úgy érezni hogy ez csak kifogás. Oké elmúltak az érzelmek, ezt eldogadom van ilyen. De ne azzal próbálja megmagyarazni hogy mert nem beszéltünk eleget.
2014. nov. 12. 13:21
16/22 anonim válasza:
Tudod, kérdező, nehéz belátni, ha elmúlt a szerelem. A "vétkes" fél igyekszik letolni magáról a felelősség terhét, okokat keres, hogy tudja, MIÉRT múlt el. Nehéz belátni, hogy ez a gyönyörű érzés puszta kémia, és bizony múlandó dolog.
2014. nov. 13. 13:12
17/22 anonim válasza:
Ugy ertem mint a 13-as.
Mi is elmentunk moziba elotte, meg setalgattunk, de pl. hetkoznap nem beszeltunk szinte semmit... Mondta az elejen, hogy a munkaja miatt nem tudja mindig felvenni, de nem arra gondoltam hogy SOHA es hogy 2 nappal kesobb hiv vissza, egy ido utan igy mar en se hivtam, o se hivott, az h heti 1-2x talalkoztunk meg nem kapcsolat...
Ha meg mas miatt szakitott akkor se ragodj rajta.
Az mondjuk teny, hogy 1-1 hivasnak nagyon tudunk orulni, de pl. a mostani pasim se nagy telefonos, viberezunk, de en irok tobbet, es amikor meg egyutt vagyunk annyit beszel, hogy le se lehet loni :) Mondom vibereren miert nem irsz? Hat o annyira nem szereti ezt. :/ De szereti amiket irok. - szoval irok meg neki, de jol esne ha o is tobbet irna vissza... :/ Ez olyan erzes mintha ha nem lennenk egyutt fizikalisan nem fogalalkozna velem, tudom, noi dolog, de nekem ez ilyen. Azert mondta hogy szokott ram gondolni, es sokszor az eszebejutok, de olyan jo lenne ha ezt meg is irna. Ha iszik a barataival akkor meg hajnalban kapom a fotokat meg uziket meg szivecskeket :) xD na ilyen kene hetkoznap is.
2014. nov. 13. 14:29
18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Jó, a szerelem kémia. De én úgy gondolkodom, hogy ha nálam elmúlik a szerelem, akkor helyébe lép egy még erősebb érzés, a szeretet, a tisztelet és hogy már ismerem a másikat és megbízom benne. Nekem legalábbis ez az érzés sokkal erősebb és sokkal fontosabb mint maga a szerelem és hogy mindig pillangókat érezzek a gyomromban. Lehet, hogy én látom hülyén a dolgokat.
2014. nov. 13. 22:22
19/22 A kérdező kommentje:
Az elején még arra is gondoltam, hogy legyünk akkor legjobb barátok, mert olyan is lehet akár, hogy mint barátok sokat vagyunk együtt és egyszer csak majd újra fellángol benne valami. Persze ez csak elmélet, mert ha belegondolok, én ezt lehetetlennek tartom, hogy egy párt alkottunk és utána úgy menjünk el helyekre mint sima legjobb barátok. Bizarr lenne az egész, még neki is szerintem, hiába mondja azt hogy neki menne!
2014. nov. 13. 22:24
20/22 anonim válasza:
Ez csak kifogás a lány részéről. Ne foglalkozz vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!