Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kivulrol hogy latjatok? Mit godoltok?
Sziasztok! A problemam az lenne,hogy van egy lany,akivel nemtudom,hogy mi legyen. Baratok vagyunk,viszonylag regota.Kezdtem tobbet erezni iranta.Majd elkezdett a haverommal kavarni,de a haverom otthagyta. Most a lannyal meg mindig joba vagyunk,de szerintem tobbet szeretne tolem,mint baratsag.Aminek orulnek is,csak nem tudom tul tenni magam rajta,hogy a haverommal kavart...
Masreszt magam sem tudom,h szeretem,vagy csak fellangolas..:/ szerintetek?:o
Le is feküdt a haveroddal, vagy szimplán csak flörtöltek? Ha csak az utóbbi, akkor ha tényleg akarod ezt a lányt, túl fogod tenni magad rajta. Bár, ha már ide beírtad ezt a kérdést, szerintem Te is tudod a választ.. :)
20/L
Nem fekudtek le.:) Haat nem is tudom..igazabol tuti,h tobbet szeretne tolem,csak nem ertem miert volt elotte a sraccal...Nemtudom,h tul tudom e tenni magam a buszkesegemen,azert lerdeztelek titeket.:)
Koszi a valaszod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!