Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk Ti ezt hogy látjátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk Ti ezt hogy látjátok?

Figyelt kérdés

Én 22 éves vagyok, a barátom 23 és nemsokára lesz a második évfordulónk. Nagyon szeretjük egymást, még egyetemre járunk, fél éve együtt lakunk. Minden jó, harmonikus. Azt hittem karácsonykor vagy évfordulókor majd elfog jegyezni, de nem fog. Ugyanis megkérdezte, hogy mit akarok, mert nincs semmiféle ajándékötlete. És gondolom a gyűrűvásárláshoz "ujjméret" is kellene, de nem volt eddig semmi olyan. Azt mondta nekem, hogy Neki ez fontos. Kb. kétszer beszéltünk úgy róla, hogy Ő hozta fel, azóta én csak egyszer említettem meg nem rég, de nem beszéltünk róla, csak meg lett említve. De semmi. Dolgozunk mindketten, most éppen új laptopot és telefont akar venni, meg kütyüket a gépbe...

Ez túl korai lenne még neki?

2014. okt. 20. 22:13
 1/6 anonim ***** válasza:
meg is válaszoltad.. igen, korai lenne..
2014. okt. 20. 22:14
 2/6 anonim ***** válasza:

akkor most kapaszkodj meg....

6 éve van barátnőm, nem lakunk még együtt. Dolgozunk, én még sulizom is és sajnálok a gyűrűkre kidobni mondjuk min 50ezer ft-ot. Ennek ellenére nagyon szeretem és vele szeretnék családot alapítani!

2014. okt. 20. 22:17
 3/6 WheneverYouWant ***** válasza:
74%

Gyűrű vásárláshoz elég ha elcsórja az egyik gyűrűdet egy fél órára... Ezért szokott meglepetés lenni .. Nem kérdezik meg előre... C'mon MAN!!!!

Azt hogy korai e vagy sem azt nem fogjuk tudni megmondani.. ismerni kellene hozzá titeket.

Találj ki valamit amit szeretnél karácsonyra.. több éve kapcsolatban levőknél ez így szokott lenni.. hogy ne vegyenek véletlenül sem egymásnak haszontalan hülyeségeket...

okosabb férfiak vásárlás közben tájékozódnak.. hogy mi az amire egy üzletben azt mondod hogy jajj de jóó.. de nincs rá pénzünk.. ez lesz a meglepetés.. de ezt te tudatosan is előidézheted.. és ha több dolognál is megcsinálod ezt akkor még meglepetés is lesz hiszen nem fogod tudni hogy melyiket kapod..

Az eljegyzésről annyit.. hogy kicsit siettetni úgy tudod hogy mondjuk ha egy ismerősödet eljegyezték akkor mondod hogy jaj de jó lehet neki .. egyszóval célozgatsz... esküvői ruhákat nézegetsz és véletlenül úgy hagyod a gépet...

Egyébként erről nem 2 év után szoktak gondolkozni.. általában a lányok kicsit tovább bírják:)

2014. okt. 20. 22:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne erőltesd neki a dolgot, mert akkor úgy érezheti, hogy kényszeríted az eljegyzést. Magától kell elhatároznia.
2014. okt. 20. 22:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Miért akarsz feleség lenni, hogy utána kötelesség legyen a szerelmeskedés is mint minden más egy együttélésben?! Költözz külön és kezdj el mást is csábítani, mint egy magánál levő nő és érezd meg az erődet, hogy hogyan tudsz uralni helyzeteket! Addig örülj míg szabad vagy és bárki boldogíthat! Soha ne add oda magad csak egy pasinak, mert vissza fog veled élni és csak használni fog mint te a felmosórongyot! Ha nem hiszed, majd az élet megtanítja neked...!
2014. okt. 21. 02:58
 6/6 A kérdező kommentje:

Az "ujjméretes" dolgot természetesen meglepibe gondoltam :D

A barátom nem egy felmosórongyként bánik velem, köze sincs hozzá :)

Az egyik barátnőmet 2 hónap után jegyezték el, másikat 3 év után, harmadikat 1 év után, volt, hogy fél év stb... eléggé változó! És egyik sem erőltette, ahogy én sem.

Nem akarok még feleség lenni, ugyanis évekig lehet jegyben járni. Nincs írásba adva, hogy muszáj és kell 1 éven belül! :)

Nem merek egy oldalt sem úgy hagyni, mert szerintem éppen ezzel éreztetném, hogy siettetném és direkt hagynám úgy. Amikor eljegyezték valamelyik barátnőmet, mindig mondtam, hogy huu de jó, de aranyos :D Ezt is bevetettem :)Nekem venni akart karácsonyra aranynyakláncot, karkötőt, fülbevalót, minden eszébe jutott, csak ez nem, gondolom direkt. Volt 3 nyakláncom, sikeresen mindet elszakítottam, karkötőket is, fülbevalót nem igazán hordok, csak alkalmanként.

Mi is előre megbeszéljük, hogy mit szeretnénk, én veszek Neki aranynyakláncot, mert a régi elszakadt neki, de én ezt már rég kigondoltam és mondta, hogy jó ötlet. Öv téren is gyér a helyzete, gondoltam veszek Neki drágábbat, de egy övvel állítsak be Karácsonykor? :D

2014. okt. 21. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!