Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért hátrálok mindig, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hátrálok mindig, ha párkapcsolatra lehetne lehetőségem?

Figyelt kérdés

Nagyon sok fiúnak tetszettem már, sokan akartak velem járni, de mindig hátrálok, ha párkapcsolatra lenne lehetőségem. Nekem is tetszettek már srácok, de egyszerűen nehezemre esne elképzelni, hogy együttlegyek bárkivel. Főleg azt, hogy valaki ne csak külsőleg legyen vonzó, és "csak" járjak vele, hanem egy igazi lelkitárs legyen. Mit kéne tennem? Miért van ez?

Itt vagyok 16 évesen, nem volt még párkapcsolatom, nem is csókolóztam, és elég tanácstalan vagyok jelenleg.

16/L

2014. nov. 10. 20:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Tudom sajnos. :/
2014. nov. 11. 06:39
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy aszex, nyugi, ennyi idősen én is azt hittem magamról. Egyszerűen normális kapcsolatra lenne igényed, ami többről szól, mintsem leállj valakivel, csupán mert nem néz ki rosszul és intelligensebb, mint egy amőba. Majd idővel jön valaki, aki annyira megfog, hogy beleszeretsz :)
2014. nov. 20. 23:23
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy még elkésve semmivel. Több kötődés kell neked és ez így normális is.
2014. nov. 20. 23:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Igényes vagy érzelmileg,ami becsülendő a mai világban.Ugyanakkor nem vagy még érett egy kapcsolatra,de nyugi,mert te is leszel szerelmes!Nem vagy semmiről lemaradva.
2015. jan. 4. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!