Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most ez normális vagy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez normális vagy én látom rosszul?!

Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt a párommal, már az elején viták voltak olyan dolgokból, hogy mit képzelek magamról, hogy más pasikkal beszélgetek?! Azok a más pasik, ismerősök, haverok, kollégák, senkivel nem flörtölök, kimutatóm, hogy fontos nekem, amikor csak tehetem Vele vagyok. A fiúkkal mindig is jobban kijöttem. Most már csak lányokkal beszélgetek, a munkahelyemen se merek már nagyon, félek, hogy megtudja és vita lesz belőle. Nagyon érzékeny, egyből a rosszat látja mindenben és makacs is....Mit gondoltok?

2014. nov. 5. 16:36
1 2
 11/11 Költőnő? ***** válasza:

nézd. Rendben van h kapcsolat, de akkor is szabad emberek, szabad akaratukból vannak emberek. Ez csak akkor lenne járható út, amit ő akar (mondjuk én még akkor sem tartanám normálisnak), ha neked is ez lenne a kifejezett óhajod. Milyen dolog az mégis, h MEGTILTUNK vmit a másiknak?! Hát nem hatóság az, h jogában áll...

Ha neked ez nem járható út, miatta ne mondj le a barátaidról. Jönni fog egy egészséges lelkű pasas, aki elfogad a ffiismerőseiddel együtt. Mert ez így egészséges. Én világéletemben pasik között éreztem jobban magam az igazán jó barátaim is ffiak. És igen, van olyan is, akivel volt köztünk vmi, és van, akivel nem. Nem tudom elképzelni h boldog legyek egy olyan férfi mellett, aki miatt le kell építenem ezeket a barátságokat. Az rablánc lenne számomra, nem kapcsolat.

2014. nov. 5. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!