Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez normális vagy én látom rosszul?!
KUKA AMEDDIG NEM FAJUL EL!!!!
Halál komolyan mondom, hogy az ilyennel max egy pszichiáter tud bármit is kezdeni.
Betegesen féltékeny, és aki ilyen az nem is fog változni, max elfojtja magában, de akkor meg ő fog szenvedni. Ha szereted és fontosabb neked mint a pasi haverjaid akkor vele maradsz, nem beszélgetsz más pasikkal és elviseled hogy ő ilyen. Ha nem annyira fontos akkor meg otthagyod.
Ezt nagyon megbeszélni nem lehet.
Ilyesmi téma egyszer nálunk is följött a barátommal, pedig én nem vagyok féltékeny, csak történtek dolgok régebben ami miatt elég bizalmatlan vagyok. Ő azt mondta hogy soha sem csalna meg, mindig mellettem lesz és őszinte lesz hozzám. Na ez tök jól hangzik, de én úgy 2 másodpercig hiszem el aztán megint azon agyalok, hogy hogyan fog átverni. Persze erről nem beszélek neki, mert ez egy elég idegesítő tulajdonságom. Szóval csak magamba tartom és őrlődök.
Hát, márpedig az ilyent illene megbeszélni és ha nem segít, akkor menjen el nem pszichiáterhez, hanem pszichológushoz.
Biztos történt vele valami olyan dolog korábban, ami ezt váltja ki belőle.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kedves utolsó! Nem irigyellek, elég rossz lehet magadban tartani a dolgokat. :(
Ha nincsenek ilyen hülyeségek, akkor nagyon jól megvagyunk, de tudom, hogy ez nem mehet így sokáig. Hétvégén elmentünk egy családhoz, akiket nagyon szeretek. Kérdezte, hogy honnan ismerem őket, mondtam, h a nagyobbik fiút ismertem meg előbb és így. Kérdezte, hogy lefeküdtünk? Mondom nem, semmi nem volt köztünk, de már féltem a kérdéstől. Erre az a válasza, hogy nem volt valami meggyőző. Nem volt okom hazudni, mindig őszinte vagyok hozzá...Lehet ez a baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!