Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit takar, hogy a férfi és a nő eltérően nevezi meg ugyanazt?
Megfigyeltem itt, a nők általában azt mondják, hogy KAPCSOLAT (ban vagyok).
A férfiak pedig többnyire úgy jellemzik ugynazt a helyzetet, hogy (van) BARÁTNŐM.
Hogyan gondoljátok, mi lehet ennek az oka. Légyszíves, a hsz végén jelezzétek, hogy melyik nemhez tartoztok. Köszi.
Én nem szeretem a "barátom" megnevezést. Egyszerűen nem jön a számra. Ha még laza, komolytalan a kapcsolat, azt mondom, a pasim. Ha komolyodik a dolog ezeket: párom, "uram" ilyesmi. Azt meg szintén nem mondom, hogy van kapcsolatom. Azt inkább, hogy van párom/párkapcsolatban vagyok.
A pasik oldaláról meg inkább nem kezdem el fejtegetni a dolgot. A párom aszzonynak hív :D Úgy is mondja van asszonya :D
21/L (31/F)
Én általában azt mondom, hogy van barátom. A "kapcsolatban vagyok" az nekem túlságosan a facebook szóhasználatára hajaz, ott van így megfogalmazva :D
Egyébként szerintem semmi jelentősége nincs, kinek melyik kifejezés fekszik jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!