Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el teljesen?
sziasztok. az a helyzet, hogy pár napja szakítottam a barátommal. nagyon megvisel mindkettőnket. mikor szakítottam vele, teljesen kiborult, sírt is miattam, még mindig. majd megszakadt a szívem... én is nagyon szeretem őt, és hiányzik, de sajnos nagy ok volt arra, hogy meghoztam a végső döntést. ő teljesen megértett engem, tiszteletben tartja a döntésem. viszont így is rossz mindkettőnknek a helyzet. nem tudom mit csináljak ezzel a helyzettel, egész nap sírok, de már lassan sírni sem tudok, annyit sírtam a dolog miatt.. nagyon szívesen várok tanácsokat, hogy tudnék könnyen túl lépni rajta. nagyon nagy hatással van rám ez az egész. köszönöm! :/
akit esetleg érdekel a valódi ok, privátban kérdezze, nem nagyonszeretném ide kiírni. nagyon jó lenne, ha tudnátok tanácsokat adni. még egyszer nagyon köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!