Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álmodom vagy ez a valóság, tényleg ő a tökéletes fiú?
Figyelt kérdés
A barátommal 1 hónapja leszünk együtt lassan. Létezik ilyen?: 5-ös tanuló, kedves, vicces, értelmes, már előre tervezi az életét, hogy ő azért tanul, hogy nagykorába dolgozhasson és velem lehessen, hogy legyen majd pénzünk-én is így gondolom az élettel kapcsolatban, tapintatos..és ezek mellett ráadásul nagyon helyes is. De nem az az okos aki picit, hanem minden nap tanul rendszeresen, mindent tud de azért nem stéber, van élete is. Állandóan beszélünk, találkozgatunk. Csak szerintem álmodom vagy tényleg létezik ilyen fiú? 14 évesek vagyunk és igaz, hogy fiatalok vagyunk de szeretjük egymást és a szüleink is örülnek a kapcsolatunknak. Nem szexelünk és nem is fogunk egy jóóóóóóó ideig. Tudom, hogy sok fiú ilyen idősen csak arra vágyik, de ez más. Számomra ő a tökéletes. Szerelmes vagyok? *-*2014. okt. 30. 23:07
12/20 anonim válasza:
Azért ne éld teljesen bele magad, nagyon fiatalok vagytok, sokat változhattok mindketten, illetve még a kapcsolat is nagyon fiatal, nem ismertétek ki egymást.
13/20 anonim válasza:
Miért kell neki azt írnotok, hogy úgyis szakítani fognak? Ennyi erővel reggel ne kelj föl, mert este úgyis elalszol, ne fürödj, mert úgyis koszos leszel, ne élj, mert úgyis meg fogsz halni...Le lehet pontozni, de hihetetlen, hogy így le kell rombolni az illúziót...
14/20 anonim válasza:
Pont azért kell lerombolni, mert csupán egy illúzió :)
17L
15/20 anonim válasza:
nem mindenkinek illúzió:) ismerek egy párt akik 40 éve együtt vannak:) és még nincsenek 60 évesek...
16/20 anonim válasza:
Olyan rohadtul demotiválóak vagytok, jó hogy nem egyből szakítsanak mert úgy is előbb-útobb szakítani fognak, ha örülnek egymásnak had örüljenek, itt még az sincs hogy nem gondolnak az életükre!
17/20 anonim válasza:
Ízlések és pofonok, de szerintem jobb, ha most még csak úgy definiálják a kapcsolatukat, hogy jól elvannak egymással, nem pedig úgy, hogy megtaláltuk egyből a tökéletes fiút/lányt. Előbbiből még kialakulhat az utóbbi, de ha beleéli magát az utóbbiba, elég nagy lehet a pofára esés.
18/20 anonim válasza:
ha ez igaz akkor becsüld meg! nagyjából ez az én álmom is csak fiú vagyok.:) sok boldogságot!
19/20 anonim válasza:
na mizu ? együtt vagytok még ?
20/20 A kérdező kommentje:
Igen :) <3
2015. febr. 20. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!