Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám egy kicsit a szerelem felé terelni a témát?
Figyelt kérdés
Nos hát egy 18 éves pesti srác volnék,egy suliba járok egy lànnyal,ő egyel alattam.Eddig is jóba voltunk,de mostanában sokkal többet beszélgetünk,hétfőn találkoztunk is.Eddig meg se fordult a fejembe hogy mi lenne ha összejönnénk,de így belegondolva nagyon jó lenne.Hogyan tudnàm neki ezt jelezni?Nem tudom hogy ő mit gondol..2014. okt. 30. 22:33
2/7 anonim válasza:
18 évesen remélem nem akarod megkérdezni mint egy hülyegyerek, hogy "Na járunk?"
Szerintem egyszerűen légy spontán amennyire tudsz.
Ha most kezd belendülni a kapcsolatotok ahogy ezt írtad akkor csak folytasd, találkozz vele többször beszélgess vele és ha 3 hónap után se történik semmi akkor gyere ide panaszkodni:D
Ha ő is szeretne veled lenni akkor az meglátszik rajta csak figyeld a csajt. Találkozz vele sokszor. Ha meg nem szeretne semmit az úgyis kiderül a reakcióiból amikor pl 1 héten 3madszor találkozol vele 19/f
3/7 anonim válasza:
Előző vagyok, bocsi, tulajdonképpen mióta is vagytok jóban? hogy rendszeresen beszélgettek?
4/7 A kérdező kommentje:
Mindig is jóba voltunk,de most kb 1-2hete sokat beszélgetünk
2014. okt. 30. 23:01
5/7 anonim válasza:
Hát akkor hívd el iszogatni és mikor kicsit be vagytok már csiccsentve és egy jó témát beszéltetek épp ki hosszan akkor nézz mélyen a szemébe és mondj valami olyasmit hogy "jó veled lenni" na abból kiderül hogy mi a helyzet. Ott figyeld a reakcióit 19/f
6/7 A kérdező kommentje:
összejött végül a dolog ;)
2014. nov. 5. 20:25
7/7 anonim válasza:
Na tudtam én:D és hogyan? Mit csináltál hogyan adtad a tudtára végülis? Vagy csak spontán jött össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!