Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mikor vallja be az érzelmeit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor vallja be az érzelmeit?

Figyelt kérdés
Már kb vagy 2 hónapja együtt vagyok a sráccal,de még nem vallotta be az érzelmeit, kezdjem én vagy várjam meg amíg majd ő mondja.. illetve mennyi idő az amíg magának is bevallja?

2014. okt. 30. 21:07
 1/9 anonim ***** válasza:
ezek szerint nincsenek érzelmei amiket bevallhatna
2014. okt. 30. 21:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem mintha bárki másra is tartozna, de ha még most tisztázzátok az érzelmeket mi a túrót csináltatok két hónapig?
2014. okt. 30. 21:10
 3/9 anonim ***** válasza:
És mi történt kettőtök között ebben a két hónapban?
2014. okt. 30. 21:11
 4/9 anonim ***** válasza:

És akkor miért vagy vele? Lehet titkon utál.

Viccesek vagytok.

2014. okt. 30. 21:13
 5/9 A kérdező kommentje:
azért nem került ez még szóba mert egyikünk se a szavak embere és inkább tettekkel fejezzük ki.
2014. okt. 30. 21:17
 6/9 anonim ***** válasza:

A hazug szavakat ki lehet csikarni erővel, de az igazi, mély érzés nem időtől függ.

Csikard ki, és állj be a többi tyűk mögé, hiszen olyan vagy mint ők.

2014. okt. 30. 21:21
 7/9 A kérdező kommentje:
már ne is haragudj de nem fogom kicsikarni belőle..nem azért vagyok valakivel mert nincsenek érzéseim vagy csak úgy simán kell valaki. A másik dolog az hogy a pasikból nem olyan könnyen jön ki az a szó h szeretlek.. ha meg állandóan mondogatná nem lenne semmi értelme a szónak.
2014. okt. 30. 21:28
 8/9 anonim ***** válasza:

7 Értelezz, olvass.

Ahhoz hogy egy férfiből önmagától kibuggyanjon a szeretlek,ahhoz érzés kell. Az nem időfüggő, hanem érzésfüggő-mindent elrontasz ezzel az iszonyatos erőszakosságoddal ami nálad van.

2014. okt. 30. 21:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Nyugi nekem négy év után sem mondja.

Van aki nem szavakkal fejezi ki, lehet tettekkel, ajándékkal, figyelemmel, öleléssel... stb.

Amúgy két hónap még igen csak az ismerkedés, randizgatás ideje, ... nyugi.

2014. okt. 30. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!