Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm belement, hogy hármasban csináljuk, de kikötései vannak, ti ezt így elfogadnátok?
Belement, hogy 2 lány egy pasi felállásban csináljuk, de Ő azt mondta, hogy lelkileg nagyon megterhelő lenne neki, ha látná, hogy a szerelme egy másik lánnyal szeretkezik, nem tudná elviselni a tudatot, így azt kérte, hogy csak Ő csinálja a másik lánnyal, csók, nyalás, stb, és én nem szexelhetek a másik csajjal, max egy kis "simi", de már ennek a gondolatától is sír, és ki van borulva, mert azt mondja, hogy én az Ő szerelme vagyok és nagyon rosszul esne neki, és akárhogy is próbálja, nem tudja ezt a gondolatot legyőzni, mert nagyon szeret.
Mit gondoltok erről? Túl hisztizi a dolgot, vagy elégedjek meg ennyivel és inkább örüljek, hogy ebbe belement?
Ismerősöm szerint most elégedjek meg, és lehet, hogy ha "éles" lesz a helyzet, akkor majd jobban feloldódik, vagy ha esetleg lesz 2. alkalom, már rugalmasabban fog a dolgokra gondolni, ha neki is tetszik/tetszett.
Én nem szeretnék semmit rákényszeríteni, és fájdalmat okozni neki, szerintetek rendben van a kérése?
Ő 21 én pedig 22 éves vagyok.
Nem ő akarja hanem én, csak Ő hozta fel, mert tudja h én is akarom.
Egyikünknek sem minden vágya, sőt ha nem történne semmi, szerintem ő lenne a legboldogabb ember a földön.
Ő kinyalhatja a másikat, Te meg nem?!
Add be, hogy Te is féltékeny vagy ;)
Utolsó, te olyan szánalmas vagy. 1) a csaj hozta fel, 2) a pasinak nem engedné, hogy bármit is csináljon.
Ez kb. egyenlő egy elhajlási engedéllyel a srác részéről, miközben a csaj jön ki jobban, mert hogy "beleegyezett" az egészbe.
Szerintem ez az egész nagy hülyeség és nem lepődnék meg ha később ezt a kapcsolatotok is rámenne. Természetesen én is kipróbáltam már a két lány egy fiú felállást, de nem a párommal. A párom a párom, vele vagyunk egy PÁR. Hárman vagy túl sokan vagyunk, vagy túl kevesen. Jelzem, egyáltalán nem akkora durranás, mint várná az ember.
Mindent összevetve tehát, ha ki akarod próbálni, azt két idegen lánnyal tedd.
Engem különösebben nem érdekel a téma. Nekem Ő egyedül is tökéletesen elég. Inkább csak gondolat szinten..... :)
Köszi a tanácsot
szerintem semmi gond ezzel.
mi is igy kezdtük bár lelki összetörésről nem volt szó.csak egy kis elgondolkozásról..de már másképp áll hozzá a párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!