Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Adnátok a szerelmeteknek több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok a szerelmeteknek több 100 ezret, ha tudnád, nincs rá garancia, hogy visszakapod?

Figyelt kérdés

Konkrétan 500 ezer forintról lenne szó,és ez a befektetés még nem biztos,hogy sikerrel jár.

De akkor nemcsak a pénznek,hanem a kapcsolatnak is bukta.

Egy egészen bonyolult az indok,inkább nem fejteném ki,de ennyi pénzre van szükség.

2014. okt. 26. 12:59
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem, ki van zárva. Még 50 ezret sem biztos, nemhogy 500-at..
2014. okt. 26. 13:32
 22/26 Költőnő? ***** válasza:

eleve nem lenne POFÁM két hónap után pénzt kérni kölcsön, pláne nem ennyit.

2 hónap után (mégha tudod is nélkülözni) nagyon nagyon korai.

Ismerted előtte is?

Mert nehogy az legyen h van pénzed aztán szépen lassan kicsal belőled ezt azt.

2014. okt. 26. 13:32
 23/26 anonim ***** válasza:

nem

ennyi ismeretség után nem adnék neki

de nem tudom mi az indoka miért kell

ha értelmes akkor esetleg a közjegyző előtt iratnék egy kölcsön szerződést és benne lenne h havi 10 000.- törleszti

és minden olyan hónap amikor nem fizet az + 10 000.- lenne

3 hónap nem fizetés után - végrehajtó !

egyszer adtam kölcsön 50 000.- egy régi barátnőmnek -- no az volt az én tanulópénzem ...

2014. okt. 26. 13:39
 24/26 anonim ***** válasza:
Azért ennyire ne legyél naiv. Ez még 5 éves kapcsolatnál is húzós lenne, hogy "szívem, adj fél milliót", de 2 hónap után... :O
2014. okt. 26. 13:42
 25/26 kolosszus22 ***** válasza:

Eszedbe ne jusson, csúnyán meg fogod ütni a bokád! Tuti valami lehúzós, szélhámos gyökér.

27F

2014. okt. 26. 13:47
 26/26 anonim ***** válasza:

Ez sok mindentől függ, hogy mit érdemes csinálnod.

Először is a kapcsolat mit jelent számodra? Mi az amit te vársz tőle, mennyire fontos ez neked?

Másrészt a kapcsolat milyen fontos neki? Mik a tervei, ő ragaszkodik inkább hozzád, vagy te hozzá?

Ezek is megszabják, hogy le fog-e lépni vele, vagy mennyire lesz lelkiismeretes abban ahogy kezeli (akár kölcsön, akár befektetés).

Régi szabály egyébként, kölcsön vagy befektetni csak annak adj, akitől elfogadod, hogy lehet sosem kapod vissza és így aztán téged magad sem rendít meg az összeg, ha sosem látod viszont. Másképp - ha nem akarod, hogy a kapcsolatod rámenjen, akkor kezeld elveszett pénzként, ne ez legyen a kerékkötője. Azaz add "ajándékba", s ha mégis visszakapod örülj neki.

Ami még fontos lehet - mit és mennyit jelent számodra ez az összeg? Ha neked világrengető tétel a keresetedhez vagy vagyonodhoz képest, akkor nagyon mérlegeld. Ha nem akkor belefér.

Egyébként én adtam már így "kölcsön", jóval nagyobb tételt is, az illető fizeti, de nem bántam volna azt sem ha nem - ezt már a kölcsönadáskor elfogadtam. Ráadásul nagy összegnek hangzik, de nekem nem jelentett szinte semmit, ráadásul számomra a pénz is csak egy eszköz, önmagában nem érték, s nekem meg arra van elég amit akarok.

Ha ezeket mérlegelted, akkor közelebb kerülsz a megoldáshoz, de ekkor is csak te dönthetsz, hogy bevállalod-e :) Sok sikert!

2014. okt. 26. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!