Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok a szerelmeteknek több 100 ezret, ha tudnád, nincs rá garancia, hogy visszakapod?
Konkrétan 500 ezer forintról lenne szó,és ez a befektetés még nem biztos,hogy sikerrel jár.
De akkor nemcsak a pénznek,hanem a kapcsolatnak is bukta.
Egy egészen bonyolult az indok,inkább nem fejteném ki,de ennyi pénzre van szükség.
Valami fontos és értelemes cél érdekében adnék neki kölcsön, mert a saját Páromban maximálisan megbízom.
De valami kétes kimenetelű befektetésre egészen biztosan nem. Egyrészt keményen megdolgoztam azért a pénzért, másrészt ha már eleve ő is tudja, hogy könnyen elúszhat az egész, akkor ilyen célra költse a saját megkeresett jövedelmét, vagy vegyen fel hitelt, ha mégis lát benne fantáziát, aztán vállalja ő az esetleges következményeket.
Én vagyok a nő,a férfinak adnék 2 hónap ismertség után.
Titkos a kapcsolatunk sajnos,én független vagyok.
Ha nem jár sikerrel a kapcsolatnak is bukta. Váláshoz kell? Ő független?
2 hónap után szerintem korai.
Figyelj, mindenki a saját hibájából tanul.
Ebből azt a következtetést tudom levonni, hogy akivel most vagy az mivel 2 hónap után holmi befektetésre kölcsönmert kérni egy nőtől az egy gerinctelen senkiházi, nem férfi. Én ha felajánlanád se fogadnám el, nem játszok más pénzével.
Ha valami kifejezetten fontos dologra kéne és életek függnének tőle és még hitelt se tudnék felvenni, akkor nagyon nehezen elfogadnám, de így hát ha oda adod be is kenheted a hátad mézzel és bele fekdhetsz egy kupac tollba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!