Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, titeket zavar, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket zavar, ha egy lány káromkodik?

Figyelt kérdés
Nem folyamatosan, nem undorítóan minden pillanatban, csak néha. Mondjuk, ha nagyon ideges.

2014. okt. 26. 08:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha ideges vagyok, akkor én is káromkodom.
2014. okt. 26. 09:34
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a káromkodás nem igazán fontos, hanem a gondolkodása. Jó, ha egesznap az istent szidja, akkor már lehet az sok, de néha-néha még belefér.
2014. okt. 26. 09:41
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem zavar. Mindenkitől jó hallani egy egészséges mennyiségű káromkodást, de nem egyfolytában. A káromkodás valahogy hangulatot ad a dolgoknak.
2014. okt. 26. 16:49
 14/17 anonim ***** válasza:
Én biztos otthagynám az ilyen lányt. A fiút is, ha lány jelenlétében káromkodik.
2014. okt. 27. 15:09
 15/17 anonim ***** válasza:
egy nonel undoritobb de egy fiunal is nagyon vsinya tudenni.Van egy baratom aki allandoan karomkodik es undorito!
2014. okt. 27. 21:31
 16/17 anonim ***** válasza:
elég kiábrándító tud lenni
2014. okt. 30. 21:40
 17/17 anonim ***** válasza:
51%
mi a 3,14csáért kel rondán beszélni b..zd meg,ki a büdös k..va élet tanított erre?XD
2014. okt. 30. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!