Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok ő miért nem mer?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel egy éve járunk lassan.
Ha sétálunk az utcán addig nem fogja meg a kezem még én az övét meg nem fogom.
Addig meg sem ölel magától még én nem ölelem meg...
Néha oda bújik hozzám de ez is ritkaság.
Addig nem hallom a szájából hogy szeretlek még én nem mondom neki.
2014. okt. 24. 10:38
1/7 anonim válasza:
Félénk. Nyilván fiatal! Majd idővel kinyílik a szeme.
2/7 anonim válasza:
Még nem biztos az érzéseidben, még fél, hogy becsapod és óvatos nyitni feléd.
3/7 anonim válasza:
szerintem nem akar nagyon nyálasnak tűnni, nem akar tömény lenni. szeret ő téged mert különben nem lenne san egy éve veled. azis lehet hogy nemtudja mi tesz téged boldoggá, meg akar neked felelni csak nemtudja hogyan. milyen gyakran találkoztok?
4/7 anonim válasza:
nem érzi azt hogy ő a mindened, hogy ő az aki neked a NŐ, mert ha érezné akkor ezek a dolgok magától értetődnének neki
5/7 anonim válasza:
Szerintem nem akar vagy nem tud téged úgy szeretni,ahogyan te őt,nem képes megnyílni feléd.
7/7 anonim válasza:
Szerintem üljetek le és beszéljétek meg ! Mond el neki hogy hiányolod ezeket a dolgokat ! A kapcsolatok többségénél a kommunikáció nagy mértékben hiányzik! Ne találgass hanem láss tisztán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!