Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs, pár hónapnál egy se tartott tovább, bár próbálkozom. Tudom, hogy furán hangzik, de olyan nimfomán vagyok, amilyet egy pasi se bírt elviselni eddig néhány hónapnál tovább.
24L
Önkielégítek, alkalmi partnereket keresek, próbálok tartós kapcsolatot kialakítani, webcamszexelek, telefonszexelek, mindent csinálok. Van olyan, hogy az egész napom egy hatalmas, elnyújtott önkielégítés.
Nagyon ritkán kibírom estig de olyan, hogy egy napon át egyszer se csináltam volna semmi szexszel kapcsolatosat nem volt már évek óta.
Valamilyen eddig orvosilag meg nem magyarázható dolog okozza ezt és tényleg nem olyan jó dolog, mint azt sokan gondolnák. És az orvos szerint én még nem is vagyok egy nagyon durva eset.
De elnézést, hogy eltereltük a témát a kérdésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!