Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen vagy hasonló a párkapcsolatod?
Ismeritek egymást; megértitek sokszor szavak nélkül is a másikat, tudjátok mire gondol Ő. Felszabadultan érzed magad mellette; abszolút spontán vagy, nem őrlődsz azon, hogy vajon ciki-e a dolog amit teszel/tettél/tennél. Egyben a legjobb barátok is vagytok, büszkén jársz mellette az utcán. Sokszor keresitek egymást (nem egyoldalúan).
Kinek hasonló a kapcsolata? Mennyi ideje vagytok együtt?
ami ezekből igaz ránk: értjük egymás gondolatait sokszor egy szemvillanásból is, büszke vagyok rá, ő is rám. de a legjobb barátom nem ő, és viselkedek előtte (is), mert így tartom illendőnek.
29/N, 6 éve vagyunk együtt, 2 éve házasok.
En ilyen parkapcsolatban elek, meg azt is hozzatennem, hogy teljes mertekben megbizunk a masikban, mindent megbeszelunk es meg sose vesztunk ossze.
7 es fel honapja vagyunk egyutt
én is pont így vagyok a barátommal.. 1éves és 1hónapja vagyunk együtt,szinte együtt lakunk mindig együtt alszunk..
furcsa, de én 16/L ő pedig 16/F
és nagyon szeretjük egymást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!