Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarom feladni, de amikor ráírok úgy érzem, hogy zavarom, pedig azt mondja nem. Mitől lehet ez?
Én is így vagyok vele... látom hogy fent van, tökre örülök, megnyitom a chatablakot, el is kezdenék írni, de eszembe jut hogy ó biztos valaki mással beszélget én meg tuti zavarnám...úgyhogy addig vacilálok amíg kilép... valószínű nincs túl sok önbizalmunk..:/ de nyugi ha nem bunkó a csaj akkor nem fogja azt írni hogy "kopj le" vagy hasonló...szerintem nyugodtan írjál rá, csak lesz valami:) ne legyél olyan keta mint én:D
14/l
Lehet, hogy csak zavarban van ő is, esetleg próbálja az érzelmeit palástolni, viselkedni, visszafogni magát, ezért látszik így.
De azt is el tudom képzelni, hogy egy beképzelt kis liba, akinek minden ujjára jut egy kis fiúrajongó.
És ő miért nem keres engem, mert ez több mint barátság. :/
Köszönöm a válaszokat, 5.-nek igaza van, ez van velem is :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!